Ümit Özdağ, cumhurbaşkanı adaylarının Sinan Oğan olduğunu duyurdu

TAKİP ET

Sürecin başından bu yana Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı aday yapmak istediğini dile getiren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Yavaş'tan istediği cevabı alamaması üzerinen Sinan Oğan'a yöneldi.

Özdağ, sosyal medya hesabı üzerinden ATA İttifakı olarak 2023 seçimlere yönelik cumhurbaşkanı adayı olarak Sinan Oğan'ı göstereceklerini açıkladı.14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlere ilişkin geri sayım başlarken partiler de çalışmalarına hız kesmeden sürüyor. En son Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan sürpriz bir açıklama geldi.

CUMHURBAŞKANI ADAYLARI SİNAN OĞAN

5 partinin bir araya gelerek oluşturduğu ATA İttifakı'nı kurduklarını ifade eden Özdağ, cumhurbaşkanı adayı olarak ise Sinan Oğan üzerinde karar verdiklerini paylaştı. Sosyal medya hesabı üzerinden imza töreninin saat 14.00'de düzenleneceğini aktaran Özdağ, "Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "ATA ittifakı imza töreni ve ATA ittifakının cumhurbaşkanı adayı Sayın Sinan Oğan'ın adaylığının açıklanması için düzenlediğimiz tören saat 14.00'de Zafer Partisi Genel Merkezinde gerçekleştirilecek. Türk Milleti 1921 Anayasasını savunan 2 ittifak karşısında çaresiz değildir. Artık ATA İttifakı var" dedi.