Uludağ'da Kar Esareti! Araçlar Kayboldu, Tatilciler Zor Anlar Yaşadı

TAKİP ET

Tatil için Uludağ'ı tercih eden vatandaşlar karın gazabına uğradı. Kar kalınlığının 1,5 metreye ulaştığı Uludağ'da yüzlerce tatilcinin aracı kar altında kalarak kayboldu. Araçlarını bulmaya çalışan tatilcilerin zor anlar yaşadıkları görüldü.

Tatil için Uludağ’ı tercih eden vatandaşlar karın gazabına uğradı. Kar kalınlığının 1,5 metreye ulaştığı Uludağ’da yüzlerce tatilcinin aracı kar altında kalarak kayboldu. Araçlarını bulmaya çalışan tatilcilerin zor anlar yaşadıkları görüldü.

Kışın en çok tercih edilen tatil bölgesi olan Uludağ’da bugün başlayan şiddetli kar yağışı ve fırtına tatil için bu bölgeyi seçen vatandaşlara adeta kabusu yaşattı. Bölgede yer alan otellerin yanında yüzlerce tatilcinin yoğun kar yağışı sebebiyle araçlarının kar altında kaldığı ve kaybolduğu öğrenildi. Tatilcilerin araçlarını bulabilmek için büyük bir çaba harcadıkları öğrenildi.

EKİPLER TUZLAMA MESAİSİNİ ARTTIRDI

Bugün Bursa genelinde başlayan yoğun kar yağışının etkisini akşam saatlerinden itibaren daha da arttırdığı görüldü. Kısa sürede karla kaplanan yollar ekipler tarafından tuzlama çalışmalarıyla kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Ekiplerin tuzlama çalışmaları için mesailerini arttırdığı öğrenildi.

KAR ETKİSİNİ GİDEREK ARTTIRIYOR

Tatilcilerin kış aylarında en çok tercih ettiği yer olan Uludağ’da da kar etkisini bir hayli gösteriyor. Bölgede yoğun kar yağışı sonrasında kar kalınlığının 1,5 metreye ulaştığı öğrenilirken karla birlikte fırtınanın da çıkması tatilcilere çok zor anlar yaşattı. Kar esaretine yakalanan yüzlerce tatilci karla beraber gelen fırtınadan dolayı otellerin lobilerine sığınmak zorunda kaldı. Araçlar ise yoğun kar altında kalarak kayboldu. Tatilcilerin birçoğu kar altında kalan araçlarını bulmak için büyük bir çaba sarf ederken uzun süre araçlarını bulmak için uğraştıkları görüldü.

 

Bursa Bursa haberleri Kar ne kadar yağacak Uludağ Ttail bölgesi Uludağda kar yağıyor mu