Ülke Ayağa Kalktı! Yerden Kalkamayan Oğlunu Tekmeleyen Babaya Tepkiler Çığ Gibi

TAKİP ET

Kırgızistan'da çekilen görüntüler görenleri dehşete düşürdü. Bir babanın yerde kalan ve kalkamayan çocuğunun sırtına sert bir şekilde attığı tekme ülkede büyük tepkilere neden oldu. Acımasız babanın yaptığı hareket güvenlik güçlerini de harekete geçirdi.

Kırgızistan’da çekilen görüntüler görenleri dehşete düşürdü. Bir babanın yerde kalan ve kalkamayan çocuğunun sırtına sert bir şekilde attığı tekme ülkede büyük tepkilere neden oldu. Acımasız babanın yaptığı hareket güvenlik güçlerini de harekete geçirdi.

Olay, Kırgızistan’ın Başkenti olan Bişkek’te meydana geldi. Çekilen görüntüler ülkede büyük bir tepkiye yol açarken cani babanın çocuğuna attığı tekme ve acımasız anlar penceredeki bir vatandaş tarafından gizlice kaydedildi.

ÖNCE TEKME ATTI SONRA SÜRÜKLEDİ

Kar nedeniyle yolda yürümekte zorlanan küçük çocuğun yere düşerek yerde bir süre kaldığı görülüyor. Çocuğun yerden kalkamamasıyla babanın var gücüyle çocuğun sırtına sert bir tekme attığı ve acımadan çocuğu kolundan tutup sürüklediği görülüyor. Görüntüler gizlice kaydedilirken ortaya çıkmasıyla ülkede büyük ses getirdi. Babanın küçük çocuğuna yerde olduğu sıralarda tekme atması daha sonrada çocuğu kolundan tutarak acımasızca sürüklemeye başlaması tepkileri çığ gibi büyütürken güvenlik güçlerini de harekete geçirdi.

POLİS ACIMASIZ BABAYI YAKALADI

Babanın çocuğuna yaptıklarını gizlice kaydeden vatandaş v çevredeki diğer şahıslar olayı anlatırken babanın küçük bir sinir krizi geçirdiğini söyledikleri öğrenildi. Polis hem görüntülerden hem de çevredeki vatandaşların verdiği ifadelerden yola çıkarak olayla ilgili başlattığı soruşturmada cani babayı yakalayarak tutukladıkları öğrenildi. Olay sosyal medyada da hızla yayılırken sosyal medya kullanıcıları büyük tepki gösterdi.

 

Dünya haberleri Kırgızistan Çocuğunu tekmeleyen baba Karda yere düşen çocuk