Ukrayna'daki Türk Kızlarının Cinayetinde Yeni Bir İddia Daha Ortaya Çıktı!

TAKİP ET

Ukrayna'da bulunan iki Türk kızının cinayetinin ardından yeni bir iddia ortaya atıldı. Katil zanlısının genç kızların bilgisayarlarını cinayet sonrasında sattığı ortaya çıkarken bilgisayarlar incelemeye alındı.

Ukrayna'da işlenen korkunç cinayetin ardından Türk kızlarının öldürüldükten sonra ortaya çıkan delillerin Türk polisine verilmesi için gerekli başvuruların yapıldığı öğrenildi. Cinayeti işlediği tespit edilen Hüsnü Can Çökmez isimli zanlının kızların evinden aldığı 4 bilgisayarı ise Türkiye'ye getirdikten sonra sattığı öğrenildi. Satılan bilgisayarların tespit edilmesinin ardından polis tarafından incelemelerin başlatıldığı öğrenildi. 

Ukrayna'nın Harkov kentinde tıp öğrencisi olan Buket Yıldız ve Zeynep Hüsünbey isimli genç kızlar kaldıkları evlerinde korkunç bir şekilde öldürülmüştü. Bunun ardından genç kızlara ulaşamayan aileler polise haber verince gerçek kısa sürede ortaya çıktı. Genç kızların bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıktı. 

DELİLLERİN GÖNDERİLMESİ İSTENDİ

Zanlı olan Hüsnü Can Çökmez'in bu süreç içerisinde genç kızlardan birisine takıntılı olduğu, reddedilmesine rağmen sürekli olarak peşlerinde olduğu ve sonunda cinayeti işlediği iddia edildi. Hüsnü Can Çökmez 'in ise cinayetin ardından sadece iki gün sonra Türkiye'ye dönüş yaptığı belirlendi. Pendik'te babasının mezarının başında elinde bir notla yakalanan zanlı hakkında işlem başlatıldı. 

Tutuklanarak cezaevine gönderilen Hüsnü Can Çökmez'in ülkede temasta bulunduğu kişiler araştırılıyor. Bunun üzerine Ukrayna'daki polislerden cinayet delilleri Türk polisleri tarafından istendi. Ailelere konu hakkında bazı soruların sorulacağı ifade edildi. Tutuklu olarak yargılanan zanlının genç kızların evinde bulunan 4 bilgisayarı da cinayet sonrasında aldığı ve ardından sattığı öğrenildi. 

ukrayna türk kızları