Ukrayna'da Kan Donduran Katliam! 4 Türk Satanist Ayin Yaparken 1 Türk'ü Öldürerek Yaktı

TAKİP ET

Ukrayna'da meydana gelen olay dünya gündemine oturdu. Alınan bilgilere göre, satanist ayin düzenledikleri öğrenilen 4 Türk'ün kurban olarak seçtikleri başka bir Türk'ü önce öldürdükleri daha sonra da cansız bedenini ateşe vererek yaktıkları öğrenildi.

Ukrayna’da meydana gelen olay dünya gündemine oturdu. Alınan bilgilere göre, satanist ayin düzenledikleri öğrenilen 4 Türk’ün kurban olarak seçtikleri başka bir Türk’ü önce öldürdükleri daha sonra da cansız bedenini ateşe vererek yaktıkları öğrenildi. 

Olay, Ukrayna’da yer alan Odessa kentinse meydana geldi. Olayla ilgili alına bilgilerde, 4 kişiden oluşan Türk grup satanist ayin yapmak üzere toplandıkları alanda 1 Türk gencini önce öldürdü daha sonrada yaktı. 

BAŞINA VURARAK ÖLDÜRMÜŞLER

4 Türk tarafında öldürülen ve canice yakılan 1 Türk’ün olayı dünya basınına da kan donduran vahşet olarak yansıdı. Ayin düzenlemek için toplanan 4 Türk’ün ayin sırasında kendilerine kurban olarak seçtikleri başka bir Türkü kafasına sert bir cisimle vurarak öldürdükleri öldürdükten sonra da acımasızca cesedini yaktıkları öğrenildi.

CİNAYET MAHALİNDE AYİN DELİLLERİ ÇIKTI

Olayın ardından cinayetin işlendiği bölgede yapılan incelemelerde ayin işaretlerinin bulunduğu ve cani cinayeti işleye 4 Türk vatandaşının yakalandığı öğrenildi. Kendilerine kurban seçtikleri Türk’ü öldüren canilerin insan ticareti suçu da işledikleri ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Ukrayna Ayin Satanist Ayin skandalı 4 Türk vatandaşı 1 Türkü öldürdü Cesedi yaktılar Dünya haberleri Ukraynadaki Türk katliamı