Ukrayna'da Esrarengiz Ölüm! İki Türk Kız Ölü Bulundu

TAKİP ET

Ukrayna'da iki Türk üniversite öğrencisi genç kız evlerinde esrarengiz bir şekilde ölü bulundu. Bunun üzerine konu hakkında cinayetin aydınlatılması için soruşturma başlatıldı.

Ukrayna'nın Harkov kentinde okuyan iki Türk üniversite öğrencisi yaşadıkları evde esrarengiz bir şekilde ölü bulundu. Genç kızların ölümü üzerine polis tarafından bir araştırma başlatıldı. Aileleri ve arkadaşları tarafından uzun zamandır haber alınamayan genç kızlar için endişeli araştırma başladı. Yaşadıkları eve sabah saatlerinde polis ekipleri tarafından gidildi. Ancak kapı açılmadı. 

Dairenin kiralık olmasından dolayı genç kızların evi terk etmiş olabilecekleri düşünüldü. Ancak yapılan incelemeler sonrasında daireye girildi ve iki genç kızın cansız bedenleri ile karşılaştılar. Genç kızların öldürüldükleri belirlendi.

KIZLARDAN BİRİSİ TAKİP EDİLDİĞİNİ ANLATMIŞ

Ukrayna basını tarafından iki genç kızın ölümü geniş yer edindi. Bunun ardından genç kızlardan birisi eski erkek arkadaşı tarafından bir süredir takip edildiğini ailesine bildirmiş. Bunun ardından eski erkek arkadaş şüpheliler arasında yer aldı. Cesetlerin bulunduğu dairenin sahibi de polis tarafından gözaltına alındı. Genç kızlardan birisinin eski erkek arkadaşı da iddialar üzerine polis tarafından gözaltına alınmış oldu. 

Ülkede polis tarafından soruşturma hız kesmeden devam ediyor. Üniversite öğrencilerinin yapılan incelemede öldürüldükleri ortaya çıktı. Cinayetim kim ya da kimler tarafından öldürülmüş olduğu henüz bilinmezken Türk yetkililerinde bu cinayetler üzerinde harekete geçtiği öğrenildi. 

ukrayna iki türk kız ölüm