UEFA Uluslar Ligine Kötü Başlangıç! Türkiye 1 – Rusya 2

TAKİP ET

UEFA Uluslar B Ligi 2. Grupta mücadele eden milli takımımız Trabzon'da Rusya'yı ağırladı.

UEFA Uluslar B Ligi 2. Grupta mücadele eden milli takımımız Trabzon’da Rusya’yı ağırladı. Milli takımımız, UEFA Uluslar Ligi ilk karşılaşmasında rakibi Rusya’ya 2 – 1 mağlup olarak kötü bir başlangıç yapsa da millilerimizin oynadığı futbol ümit verdi.

TSİ saati ile 21.45’te başlayan ve TRT 1 tarafından canlı yayınlanan mücadelede Rusya, 13. dakikada Cheryshev’in golüyle 1 – 0 öne geçse de millilerimiz bu gole karşılaşmanın 43. dakikasında Serdar Aziz ile yanıt vererek skora denge getirdi. Rusya mücadelenin 49. dakikasında Dzyuba’nın kaydettiği golle mücadeleyi 2 – 1 kazanmayı başardı.

Millilerimizin, UEFA Uluslar Liginde Rusya ile olan mücadelesini TRT 1 karşılaşmanın 2. dakikasından itibaren canlı yayınlamaya başladı. Yaşanan aksaklık hakkında değerlendirme yapan TRT yorumcusu, “Karşılaşmanın canlı yayını için UEFA ile TL üzerinden görüşmeler gerçekleşti. Canlı yayınla ilgili ufak bir gecikmede olsa siz futbol severlerle buluştuk.” ifadelerine yer verdi.       

A Milli Futbol Takımımızın, Rusya ile olan mücadelesinde ev sahipliğini Trabzon yaptı. Trabzon halkı, karşılaşmaya yoğun ilgi gösterirken Trabzon halkının, milli takımla olan 2 bin 767 günlük hasreti de son buldu.  

Milli Takım Rusya Trabzon UEFA Uluslar Ligi