UEFA Avrupa Liginde Temsilcilerimizin Rakipleri Belli Oldu

TAKİP ET

UEFA Avrupa Ligi grup mücadeleleri için kura çekimi yapıldı. Ülkemizi UEFA Avrupa Liginde temsil edecek Fenerbahçe, Beşiktaş ve Akhisarspor'un rakipleri kimler oldu? Haberimizin detayında...

UEFA Avrupa Ligi grup mücadeleleri için kura çekimi yapıldı. Ülkemizi UEFA Avrupa Liginde temsil edecek Fenerbahçe, Beşiktaş ve Akhisarspor’un rakipleri kimler oldu? Haberimizin detayında...

UEFA Avrupa Ligi gruplarında ilk karşılaşmışlar 20 Eylül tarihinde oynanacak. 13 Aralık tarihinde oynanacak son karşılaşmalar ile de grup müsabakaları son bulacak. UEFA Avrupa Liginde final karşılaşması ise 29 Mayıs 2019 tarihinde Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de oynanacak.

UEFA Avrupa Liginde I Grubuna düşen Beşiktaş, KRC Genk (Belçika), Malmö (İsveç), Sarpsborg (Norveç) takımlarıyla mücadele edecek.

UEFA Avrupa Liginde D Grubuna düşen Fenerbahçe, Anderlecht (Belçika), Dinamo Zagreb (Hırvatistan), Spartak Tranva (Slovakya) takımlarıyla mücadele edecek.

UEFA Avrupa Liginde J Grubuna düşen Akhisarspor, Sevilla (İspanya), FK Krasnodar (Rusya), Standard Liege (Belçika) takımlarıyla mücadele edecek.

UEFA Avrupa Ligi grup maçlarında mücadele edecek temsilcilerimizin bir üst tura çıkarak Avrupa macerasını sürdürebilmesi için gruplarını ilk iki sırada bitirmesi gerekiyor.    

Beşiktaş Fenerbahçe Akhisarspor UEFA Avrupa Ligi