Uçaktaki Yolcu Hostese Tecavüz Etmek İstedi! 'Kendime Engel Olamadım' Dedi

TAKİP ET

Bir yolcu uçağına binen 26 yaşındaki genç adam kabin görevlisi kadına tuvalete gittiği sırada tecavüz etmek için saldırdı. Bunun üzerine polis tarafından yakalanınca 'Kendime engel olamadım' dedi.

Bir yolcu uçağında görevin yapan hostes korku dolu anlar yaşadı. Melbourne Havalimanı üzerinden havalanmak üzere olan uçağa binen 26 yaşındaki bir yolcu uçakta gözüne kestirdiği hostesi göz hapsine aldı. Bir süre hostesi izledikten sonra hostesin tuvalete girdiğini görünce hemen peşinden gitti. Peşine takıldıktan sonra tecavüz girişiminde bulunan sapık hostes tarafından uzaklaştırılmak istedi. 

Hostesin üzerine giden yolcu bu aşamada genç kadına tecavüz etmek istedi. Uçuş öncesinde yaşanan olayda etrafta pek fazla yolcu olmadığı tespit edildi. 26 yaşındaki adamın ise bu durumdan faydalandığı belirlendi. Genç hostese arkadan saldırdıktan sonra zorla elbiselerini yırtmaya başladı. 

İLK TECAVÜZÜ DEĞİLMİŞ!

Bu sırada neye uğradığını şaşıran genç kadın sapık adamın ellerinden kurtulmak için çabaladı. Kurtulmak için tekmeler savurduğu ve son ses bağırdığı öğrenilen hostes kadının çığlıklarına diğer kabin memurları yanıt verdi. Olay yerinde etkisiz hale getirilen sapık için polis çağrıldı. Polis tarafından gözaltına alınan sapık ise ifade verdi. Bu süreçte verdiği ifadeleri de büyük şaşkınlığa sebep oldu. 

Kadınlarla kendi istekleri dışında ilişkiye girmenin kendisi için bir tutku olduğunu belirtirken kendisine engel olamadığını dile getirdi. Bunun üzerine tutuklu olarak yargılamasına devam edilirken sonucunda 15 yıla kadar hapis cezası ile yargılanması bekleniyor. Siciline bakıldığı zaman üç yıl önce Bali adasında bir kadına tecavüz ettiği ve yakalanmak üzereyken kaçtığı öğrenildi. 

uçak yolcu tecavüz