Uçakta Seks Skandalı! Önce Öpüştüler Daha Sonra Üzerlerine Battaniye Örtüp…

TAKİP ET

İrlanda'da uçakta yaşanan bir olay yok artık dedirtti. Ryanair havayolu şirketine ait olan bir uçağa binen bir çift koltuğa oturur oturmaz öpüşmeye başladı. Öpüştükten sonra üzerlerine bir battaniye örten çiftin battaniyenin altında birbirlerinin cinsel organlarına ellediği görüldü.

İrlanda’da uçakta yaşanan bir olay yok artık dedirtti. Ryanair havayolu şirketine ait olan bir uçağa binen bir çift koltuğa oturur oturmaz öpüşmeye başladı. Öpüştükten sonra üzerlerine bir battaniye örten çiftin battaniyenin altında birbirlerinin cinsel organlarına ellediği görüldü.

Olay, İrlanda’da Ryanair havayollarına ait olduğu belirlenen bir uçakta yaşandı. uçağa binen bir çiftin koltuklarına oturur oturmaz öpüşmeye başladıkları ve üzerlerine bir battaniye örterek sevişmeye başladıkları öğrenildi.

YAN KOLTUKTAKİ YOLCU GÖRÜNTÜLEDİ

Uçakta sevişmeye başlayan ve yaklaşık 1 saat boyunca sevişen çiftin görüntülerini yan koltukta oturan bir yolcunun çektiği öğrenildi. Çiftin öpüştükten sonra uçaktaki diğer yolcuların durumu fark etmemesi için üzerlerine bir battaniye örterek birbirlerinin cinsel organlarına dokundukları fark edildi. Çiftin 1 saat boyunca battaniye altında cinsel organlarına elleyerek sevişti.

HİÇBİR YETKİLİ MÜDAHALE ETMEDİ

Uçakta yaşanan skandala hiçbir yetkili müdahale etmezken uçağın iniş yaptığında çiftin işlerini bitirmiş ve sızarak uyuyakalmış oldukları fark edildi. Uçakta durumu fark eden yolcuların durumdan çok rahatsız oldukları ve yaşanan olayı havayolu şirketine şikayet ettikleri öğrenildi. 

 

irlanda seks skandal çift sevişme battaniye cinsel organ dünya haberleri uçak Ryanair havayolu