TV8'de Şok İddia! Hakan Ural Esra Eron'a Şiddet mi Uyguladı?

TAKİP ET

TV8 ekranlarında yayınlanan gel konuşalım adlı programı 3 ay önce dahil olan Esra Eron programı birlikte sundukları tecrübeli oyuncu Hakan Ural'dan şiddet gördüğünü iddia ederek programdan ayrıldı.

Acun Ilıcalı'nın sahip olduğu TV8 de çok bir olay yaşandı. Yaklaşık 3 ay önce Hakan Ural ile birlikte sabah programı gel konuşalım ısınmaya başlayan Esra Eron, Hakan Ural hakkında şok iddialar da bulunarak programdan ayrıldı. Programdan ayrılma nedeni olarak Hakan Ural'ın kendisine şiddet uyguladığını gösteren Esra Eron, "partnerinden aldığı saygı sınırları dışında hiçbir yayıncılık etiğine sığmayan yüksek egolu davranışlar"  ifadelerini kullandı.

PSİKOLOJİK ŞİDDETE Mİ MARUZ KALDI?

Eski manken ve sunucu Esra Eron, hesabından yaptığı açıklamada "3 ay önce katıldığım Gel Konuşalım programında yayın sırasında kendi fikrimi beyan etme, hür düşüncemi söyleme ve farklı görüşte olduğum konularda partnerimden aldığım saygı sınırları dışında hiçbir yayıncılık etiğine sığmayan yüksek egolu davranışların bana daha fazla zarar vermemesi açısından programdan ayrılma kararı aldım. Kadınların ezilmediği, kadına psikolojik şiddetin olmadığı, kadına daha fazla nezaketin olduğu ve bu alt yapı ile yetişmiş bireylerin çoğaldığı bir Türkiye diliyorum " İfadelerini kullandı.

hakan ural esra eron tv 8 gel konuşalım