Tüyler Ürperten Olay! Sevgilisinin Gözlerini Bağladı, Ardından da Döverek Öldürdü

TAKİP ET

Dünya bu korkunç cinayeti konuşuyor. 32 yaşındaki adam, Bir çocuğunun annesi olan Kadının gözlerini bağladı ve mumun ne koktuğunu tahmin etmesini istedi. Kadının o sırada sevgilisinin yaptığı canice plandan haberi yoktu. 32 yaşındaki adam gözlerini bağladığı nişanlısını beyzbol sopasıyla döverek öldürdü.

Daha sonra da Küçük kızına annene göz kulak ol diyen adam 1 yaşındaki çocuğu cesetle bırakarak gitti. 
ABD'nin Colorado eyaleti 29 yaşındaki kadının öldürülmesi olayı ile sarsıldı. Katil nişanlı cinayet mahalline temizlemek için eve geldi. Tek başına bu işi yapamayacağını anlayan tatil metresini telefonla arayarak nişanlısını öldürdüğünü ve evi temizlemek için yardım etmesini söyledi. 13 saatlik yoldan Gelen Kadın sevgilisini yardımına koştu. Metresi ile birlikte evi temizleyen adam daha sonra çocuğunun annesinin cesedini bir çiftliğe taşıdı. Burada ceset beyzbol sopası ve otlarla birlikte yakıldı. Adam kısa süre sonra da sevgilisinin kaybolduğunu söyleyerek polise başvurdu. Polis her yer aradı ancak genç kadını bulamadım.
Metres kadının birkaç hafta sonra itiraf etmesi ile birlikte korkunç cinayet ortaya çıktı. ABD medyası 32 yaşındaki erkeğin iki kez 1 derece cinayetten ve 3 kez de cinayette azmettirmekten hakim karşısına çıkacağına yazdı.
Başka bir iddia ise, Eylül ayında adamın metresinin komşu kılığında ölen kadına yaklaşarak ilaçlı Kahveyle öldürmeye çalıştı. Ayrıca Metres kadının sevgilisine öldürmesi için adamın ikna etmeye çalıştığını iddia ediliyor.

son dakika haber abd cinayet