Tüyler Ürperten İnfaz! Astılar, Yetmedi Cesetleri Tek Tek Köprüden Sallandırdılar

TAKİP ET

Meksika'da bir uyuşturucu mafyasının öldürdükleri 6 kişiyi ibret-i alem olsun diye köprüden sallandırdıkları öğrenildi. Korkunç infaz görenlerin tüylerini ürpertti.

Meksika’da bir uyuşturucu mafyasının öldürdükleri 6 kişiyi ibret-i alem olsun diye köprüden sallandırdıkları öğrenildi. Korkunç infaz görenlerin tüylerini ürpertti.

Olay, Meksika’nın Los Cabos şehrinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, şehrin uyuşturucu mafyası 6 kişiyi asarak infaz etti. Bununla da yetinmeyen mafya üyeleri astıkları cesetleri ibret olsun diye karayolu üzerinde bulunan bir köprü üzerinden sallandırdı.

6 KİŞİNİN CESEDİNİ KÖPRÜDEN SALLANDIRDILAR
Uyuşturucu mafyasının kurbanı olan 6 kişinin köprüye asılı cesedi şehrin havalimanına yakın olan bir köprüsü üzerinde bulundu. Cesetleri bulan ekipler şaşkına dönerken infaz edilenlerin hepsinin erkek olduğu öğrenildi.

GÜVENLİK GÜÇLERİ HAREKETE GEÇTİ

Yaşanan olay sonrasında polis harekete geçerken olayla ilgili bilgiler gizli tutuldu. Konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmayan polis, 6 kişinin bir uyuşturucu mafyası tarafından asılarak infaz edildiği daha sonrada karayolu üzerindeki köprüden aşağı sallandırıldığı üzerinde durduğunu belirtti. Polis ekipleri şimdi her yerde acımasız infazı gerçekleştiren uyuşturucu mafyasını arıyor. Öte yandan görenlerin şaşkına döndüğü görüntüler şehrin en çok okunan gazete manşetlerinde de yer alırken sosyal medyada da kısa sürede yayıldı. 6 kişinin köprüye asılı cesetlerini görenler büyük şok yaşadı.

 

Dünya haberleri Meksika Uyuşturucu mafyası İnfaz Asılan cesetler Köprüden sallandırılan cesetler