Tüyler Ürperten Cinayet! 6 Yaşındaki Çocuk Büyü Bozma İşlemi Sırasında Annesi Tarafından Öldürüldü

TAKİP ET

Tanzanya'da meydana gelen olay herkesin tüylerini ürpertti. Henüz 6 yaşında olan bir çocuk büyü bozma ayini esnasında annesi ve annesinin bir arkadaşı tarafından öldürüldü. İşte olayın detayları…

Tanzanya’da meydana gelen olay herkesin tüylerini ürpertti. Henüz 6 yaşında olan bir çocuk büyü bozma ayini esnasında annesi ve annesinin bir arkadaşı tarafından öldürüldü. İşte olayın detayları…

Olay, Tanzanya Geita şehrinde henüz 6 yaşında olan bir çocuğun başına geldi. Alınan bilgilere göre, kendisine büyü yapıldığı öğrenilen 6 yaşındaki çocuk, büyü bozma ayini sırasında annesi ve annesinin bir arkadaşı tarafından öldürüldü.

ANNESİ ÖLDÜRDÜ

Olayla ilgili incelemelerde bulunan polis ekiplerinden yapılan açıklamalarda, henüz 6 yaşında olan bir çocuğun iddialara göre büyü bozma ayininde annesi ve annesinin bir arkadaşı tarafından uygulanan fazla basınçtan hayatını kaybetti.

NEFESSİZ KALARAK ÖLMÜŞ

Kilise mensubu oldukları öğrenilen anne ve arkadaşının 6 yaşındaki çocukla beraber büyü bozma ayini yapmak için Kiliseden ayrıldıkları ve bunun ardından küçük çocuğun cesedinin bulunduğu öğrenildi. Çocuğun cesedinin bulunduğunda göğüs ve boyun bölgesinde yaralar olduğu öğrenilirken olay sonrasında sorguya alınan anne ve arkadaşının verdikleri ifadede, 6 yaşındaki ismi açıklanmayan çocuğa, babaannesi tarafından halk arasında ‘Şefkatli acı’ denilen bir büyü yapıldığını söyledikleri ve onlarında çocuğa yapılan büyüyü bozmaya çalıştıklarını belirttikleri öğrenildi. Yapılan incelemeler sonrasında büyü bozma ayini yapılan küçük çocuğun ayin sırasında göğüz ve boyun bölgesine uygulanan şiddetli baskı sebebiyle nefessiz kalarak öldüğü üzerinde durulduğu belirtildi. Küçük çocuğun ölüm sebebi araştırılıyor.

 

Dünya haberleri Tanzanya 6 Yaşındaki çocuk Büyü Büyü bozma ayini Anne