Tüyler Diken Diken! Mehmetçik Sınıra Girdi Hoparlörden İstiklal Marşı Yükseldi

TAKİP ET

TSK'nın İdlib'de gerçekleştireceği intikal kapsamında tanklar Hatay'a gönderildi. Sınıra giren tanklar köylüler tarafından alkışlarla karşılandı.

TSK’nın İdlib’de gerçekleştireceği intikal kapsamında tanklar Hatay’a gönderildi. Sınıra giren tanklar köylüler tarafından alkışlarla karşılandı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün AK Parti Afyonkarahisar Kampında TSK’nın İdlib operasyonuna yönelik önemli açıklamalarda bulunmuştu. Erdoğan’ın açıklamalarının hemen ardından gözler sınıra çevrildi. Gelen son bilgilerde İdlib’deki çatışmasızlık bölgesine gerçekleştirilecek intikal kapsamında Hatay’a gönderilen askeri araçların ve komando birliklerinin Hatay Reyhanlı sınırına konuşlandırıldığı öğrenildi.

HOPARLÖRDEN İSTİKLAL MARŞI VE ÇANAKKALE TÜRKÜLERİ YÜKSELDİ

Mehmetçik sınıra girerken Reyhanlı-İdlib arasında yer alan Cilvegözü sınır kapısında bulunan hoparlörden de İstiklal Marşı ve Çanakkale türküleri başta olmak üzere çeşitli kahramanlık şiirleri seslendirildiği görüldü.

KÖYLÜLER MEHMETÇİĞE ALKIŞ TUTTU

Hatay Reyhanlı ilçesinden gece saatlerinde geçen askeri araçlar ve tanklar köylüler tarafından alkışlarla uğurlandı. Köylüler askerlere büyük bir sevgi gösterisi sunarken geçiş yapan görevli askerlerde vatandaşların sevgisine el sallayarak karşılık verdi. Gerçekleştirilecek olan önemli intikali takip etmek isteyen çok sayıda basın mensubu da ilçeye geldi. Basın mensupları ilçede gelişmeleri yakından takip ediyor. 

 

TSK mehmetçik sınır reyhanlı idlib intikal istiklal marşı alkışlar köylüler askeri araçlar ranklar