Tuvana Türkay'dan kafa karıştıran Selçuk Yöntem paylaşımı! 

TAKİP ET

Usta oyuncu Selçuk Yöntem ile samimi olduğu bir pozunu paylaşarak Yöntem'in yeni yaşını kutlayan Tuvana Türkay, sosyal medyada çıkan aşk iddialarının ardından fotoğrafı sildi.

Usta oyuncu Selçuk Yöntem ile samimi olduğu bir pozunu paylaşarak Yöntem’in yeni yaşını kutlayan Tuvana Türkay, sosyal medyada çıkan aşk iddialarının ardından fotoğrafı sildi. Selçuk Yöntem’in doğum günü sebebiyle sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan oyuncu Tuvana Türkay, ‘Tekrar tekrar okumalıyım bütün kalbinden geçenleri’ notu ile paylaştığı samimi fotoğrafı kaldırdı.

Paylaştığı Fotoğrafı Sildi

Oyuncu Tuvana Türkay, Instagram hesabından usta oyuncu Selçuk Yöntem’in doğum gününü kutladı. 67 yaşına giren Yöntem’in doğum günü sebebiyle beraber çekildikleri samimi pozu paylaşan ve altına ‘Senin hayat sınıfında tekrara düşmeliyim. Tekrar tekrar okumalıyım bütün kalbinden geçenleri. Hiç ilerlemiyor gibi görünen bir yol olmalısın sen, Her cümlenle etrafı çiçeklendirdiğin. Hiçbir cümlemizin, hissimizin boşluğa düşmediği, gülüşümüzün eksilmediği güzel günlere, nice yaşlara’ notunu düştü. Türkay, bu paylaşımının ardından sosyal medyada çıkan aşk dedikoduları sonucunda fotoğrafı kaldırdı.


Sosyal Medyada Aşk Dedikoduları Çıktı

Türkay’ın yaptığı doğum günü paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum gelirken bazı sosyal medya kullanıcıları güzel oyuncunun aşkını ilan ettiğine dair yorumlarda bulundu. Çok geçmeden gündeme oturan ve Selçuk Yöntem’le aralarında aşk dedikoduları çıkan Türkay, Instagram hesabından yaptığı paylaşımı kaldırdı.


Selçuk Yöntem’den Paylaşım

Ekranların sevilen ismi Selçuk Yöntem ise Instagram hesabından bir paylaşım yaparak doğum gününü kutlayan herkese teşekkürlerini iletti. Doğum günü sebebiyle kendisini etiketleyerek yapılan paylaşımları Instagram hesabının hikaye kısmında paylaşan Yöntem, yorum eklemeden Tuvana Türkay’ın paylaşımını da yayınlamıştı. 

 

selçuk yöntem tuvana türkay