Tuvaletiyle Müşteri Çeken Kafeye İlgi Büyük

TAKİP ET

Bursa'da alışılmışın dışında hizmet veren ve farklı konseptiyle ilgi odağı olan bir kafenin tuvaleti görenlerin ağzını açıkta bırakıyor.

Bursa’da alışılmışın dışında hizmet veren ve farklı konseptiyle ilgi odağı olan bir kafenin tuvaleti görenlerin ağzını açıkta bırakıyor.

Bursa’da tarihi surların içerisinde olan bir kafe, çayı, kahvesi ya da farklı bir ürünü ile değil, tuvaletiyle müşterilerin ilgi odağı oluyor. Kafeye gelen müşteriler tuvaleti ziyaret etmeden gitmiyor. Bir hayli farklı konsepte sahip kafenin tuvaletine giden müşteriler aldıkları hizmetten duydukları memnuniyet ile ilgili not yazarak duvara yapıştırıyor. İnsanın çıkası gelmediği tuvaleti özel olarak ziyarete gelenler dahi var.

Tuvalette ünlülerin fotoğraflarının yanı sıra ilginçli içerikli sosyal mesajlarda bulunuyor. Bayan tuvaletinde makyaj malzemesi, saç düzleştirici ve saç kurutma makinesi dahi var.

Farklı konsepteki bu tuvalete ihtiyacı olmayanlar dahi sırf görmek için giriyor. Kafeden daha fazla müşterisi olan bu tuvaletin ücreti ise sadece 1 lira 40 kuruş. Tuvalette, diğer müşteriler tarafından duvara asılan notları okumak ise bir hayli vakit alıyor. Siz de tuvalet ile ilgili görüşlerinizi belirten notunuzu yazarak duvara asabilirsiniz.

Tuvaleti işleten Cesur Kartal, “Günün önemli kısmını dışarıda geçiren insanlar için en önemli ihtiyaç tuvalettir. Tuvaletteki en önemli husus ise kesinlikle hijyendir. Biz, müşterilerimizin kendilerini farklı hissetmeleri için farklı bir konsepte hizmet veriyoruz. İşin espri kısmını dahi gözden kaçırmadık. Amacımız müşterilerimizle diyaloga girebilmek. Sonuç ise gördüğünüz gibi oldu. En büyük hassasiyetimiz müşterilerimizin memnuniyetidir. Bunu da duvarlara yazdıkları notlarla dile getiriyorlar. İhtiyacı olduğundan dolayı değil de merakından dolayı gelen müşteri sayımızda bir hayli fazla.” şeklinde konuştu.     

Bursa tarihi surlar kafe tuvalet konsept