Tutuklu Youtuber Gaga Bulut'un Mahkemedeki İfadeleri Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Çektiği videolar sonrasında cinsel istismar suçundan tutuklanan Gaga Bulut ifadesinde sosyal medyada takipçisini artırmak ve daha fazla kazanmak için böyle videolar çektiğini anlattı.

Sosyal medyada çektiği videolar ile ünlü olan Gaga Bulut Youtube üzerinden çektiği bir video ile mahkemelik olmuştu. İzmir'de yaşayan Gaga Bulut takma isimli youtuber sahilde 18 yaşından küçük iki erkek çocuğunu para karşılığında öpüştürmüş ve ardından sosyal medyada yayınlamıştı. Sosyal medyada tepki ve şikayetlerin artması üzerine hakkında işlem başlatıldı. 

Çocukların ailesi de şikayetçi olmuştu. Ayrıca sosyal medyada çektiği diğer videolara bakıldığı zaman çoğunun topluma aykırı içerikler olduğu ve cinsel suç unsurlarının yer aldığı belirlendi. Bunun üzerine mahkeme tarafından ünlü youtuberin tutuklu yargılanmasına karar verildi. Bulut Altuğ isimli kişi ile o sırada görüntüleri çeken arkadaşı tutuklanmış ancak arkadaşı verdiği ifadelerin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. 

PARA KAZANMAK İÇİN YAPIYORMUŞ

Çocukların aileleri ile avukatları da geçtiğimiz günlerde görülen davada hazır bulundular. Kurgu gereği böyle bir fikir ortaya attığını söyleyen ve yaptıkları çekilişle erkek erkeğe öpüşme çıktığını belirten Bulut Altuğ 'İki çocuk öpüşüyormuş gibi yaptı ve bizde bunun videosunu çektik. Kurgu gereği bende onlara para verdim ancak çekim sonrasında parayı bana geri verdiler' dedi. 

Sosyal medya üzerinden para kazandığını söyleyen Gaga Bulut 'Böyle videolar benim takipçi sayımı artırıyor. İnsanlar merak ediyor. Takipçi sayım artınca kazandığım param artıyor. Daha çok kazanmak için böyle videolar çektim' ifadelerini kullandı.

youtuber gaga bulut cinsel istismar