Tutuklanan İş Adamından Ahlaksız Teklif!

TAKİP ET

Samsun'da alkollü olduğu tespit edilen bir iş adamı polisten kaçarken gözaltına alındı ve polise yaptığı ahlaksız teklif büyük şaşkınlığa sebep oldu.

Samsun'da alkollü olduğu tespit edilen bir iş adamı polisten kaçarken gözaltına alındı ve polise yaptığı ahlaksız teklif büyük şaşkınlığa sebep oldu. 

Geçtiğimiz günlerde Samsun'da ilginç bir kovalamaca yaşandı. Alkollü olduğu için polis çevirmesinde polisin ihtarına durmayan ve olay yerinden hızla kaçmaya çalışan bir aracın kaza yapmasının ardından durduğu ve polis tarafından kıskıvrak yakalandığı öğrenildi. 

Polis tarafından durdurulan aracın içerisinden T.S isimli bir iş adamı çıktı. İş adamının alkol sınırlarını aştığı ve bu yüzden polisten kaçtığı öğrenildi. Polisten kaçtığı ve yüksek oranda alkol aldığı için emniyete götürülmek istendi. Ancak polise direndiği için kelepçe takıldı. Polisin kelepçeyi çıkarması için ahlaksız tekliflerde bulunduğu öğrenildi. 

POLİSE RÜŞVET TEKLİF ETTİ

Polis ekipleri tarafından kıskıvrak bir şekilde yakalanan iş adamının yüksek promilde alkollü olduğu tespit edildi. Yakalanan kovalamaca sonrasında iş adamının kaza yapması ile birlikte polis tarafından ele geçirildi. Bir süre polisi ikna etmeye çalışsa da başarılı olamadı. Polis otomobiline bindirildiği sırada kelepçelendi. Ancak polise kelepçenin çıkartılması için rüşvet teklif ettiği öğrenildi. Polis ekiplerine defalarca 'Para hiç mühim değil. Kurban olayım. Yeterki şu kelepçemi çözün' ifadelerini kullandığı öğrenildi. Yapılan alkol muayenesinde 2.07 promil alkollü olduğu tespit edildi. Çarptığı ve kazaya sebebiyet verdiği diğer araçtakilerde şikayetçi olduklarını belirttiler. Konu hakkında soruşturma başlatıldı. 

 

 

samsun iş adamı polise rüşvet