Türkiye'yi Sarsan Vahşetin Görüntüleri Ortaya Çıktı! Seyir Halindeki Otomobilden Attı, Benzin Döküp Yaktı

TAKİP ET

Sevgilisi ile birlikte Otomobilde seyir halindeyken üzerine benzin dökülerek yapılan ve Yol ortasına bırakan adam kadının yaşadığı dehşet anları kameralara yansıdı.

Barışmak için buluştuğu sevgilisi tarafından seyir halindeki Otomobilde üzerine benzin döküp ateşe verildikten sonra yola atılan genç kadının kan donduran görüntüleri ortaya çıktı. Sevgilisi tarafından yakıldıktan sonra çırılçıplak şekilde arabadan atılan genç kadının son anları kendisine yardıma koşan vatandaşlar tarafından görüntülendi.

Alınan bilgiye göre Musa'nın Merkez Yıldırım ilçesinde 5 gün önce Millet Mahallesi'nde yaşanan olayda 35 yaşındaki şarkıcı Vatansever bir süre birlikte olduğu erkek arkadaşı 30 yaşındaki Ü.V.’den ayrılmak istedi.  Kütahya'da yaşayan Ü.V. bunun üzerine sevgilisi ile barışmak için Bursa'ya geldi. Barışmak istediği sevgilisine aracını olan adam reddedilince gözü döndü.  Genç kadının üzerine benzin dökerek ateşe veren adam bursa-izmir yakın çevre yolu Botanik Park kavşağında otomobili durdurarak yanan kadını üzerine montunu atarak söndürdü. Daha sonra genç kadını yeniden Arabayı alan adam tartışma devam edince Millet Mahallesi Çakmak Sokak üzerinde kadını Yol ortasında indirip kaçtı.

KAMERALAR O ANLARI KAYDETTİ

Genç kadın ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Genç Kadını çırılçıplak arabadan atıldığı anlar yardıma koşan vatandaşlar tarafından görüntülendi. Vatandaşlar genç kadının üzerine hemen bir battaniye ile örterek sağlık ekiplerine haber verdi. Vücuduna ağır Yanıklar olan ve durumu ciddi olan kadın önce Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne Daha sonra ise Darıca Farabi Devlet Hastanesi yanık ünitesinde sevk edildi fakat yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
 

son dakika bursa vahşet bursa haberleri