Türkiye'ye Yine Ateş Düştü! Afrin'de Teröristler Tanksavarla Saldırdı: 2 Şehit

TAKİP ET

Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı operasyonu kapsamında PKK, PYD, YPG ve DEAŞ'lı teröristlerin tanksavarlı saldırısı sonucunda 2 askerimizin şehit olduğu öğrenildi.

Afrin’de yürütülen Zeytin Dalı operasyonu kapsamında PKK, PYD, YPG ve DEAŞ’lı teröristlerin tanksavarlı saldırısı sonucunda 2 askerimizin şehit olduğu öğrenildi.

Afrin'de Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusu birlikleri tarafından yürütülen Zeytin Dalı operasyonu kapsamında alınan son bilgilerde, teröristler tarafından gerçekleştirilen tanksavarlı saldırı sonucunda 2 askerimizin şehit olduğu öğrenildi.

TSK'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Bölgedeki son gelişmeler sonrasında açıklama yapan Türk Silahlı Kuvvetleri, 7 Şubat 2018 tarihinde Afrin operasyonunun 19. gününde Bülbül'ün Güneybatısı ve El Maski civarında yer alan Türk Silahlı Kuvvetleri birliklerine yçnelik terör örgütü PKK, PYD, YPG ve DEAŞ tarafından tanksavar ve havan saldırısı sonucunda 2 askerimizin şehit olduğu kamuoyuyla paylaşıldı. 

TSK KARŞILIĞINI MİSLİYLE VERDİ

Öte yandan Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yaptığı açıklamada, saldırıda bulunan terör örgütlerine Türk birlikleri tarafından misliyle karşılık verildiği öğrenildi. 

ZEYTİN DALI OPERASYONU DEVAM EDİYOR

20 Ocak 2018 tarihinde Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusu birliklerinin Suriye'nin Afrin kentinde başlattıkları Zeytin Dalı operasyonu bölgedeki terör örgütleri PKK, PYD, YPG ve DEAŞ'a karşı tüm hızı ve kararlılığıyla devam ediyor. Tüm Türkiye ve dünyanın gözü Suriye'deki operasyona çevrilirken terör örgütleri tarafından gerçekleştirilen hain saldırılar sonucunda şehit olan askerler Türkiye'nin gündeminden düşmüyor. Suriye Afrin kentinde bölge halkının huzur, güven ve refahını sağlamak için başlatılan ve TSK ile ÖSO birliklerinin beraber yürüttükleri Zeytin Dalı operasyonunun büyük bir kararlılıkla önümüzdeki günlerde de devam edeceği belirtiliyor.

Afrin Zeytin Dalı Şehit Saldırı Tanksavar