Türkiye'nin Konuştuğu Yasak Aşk Cinayetinde Ortaya Çıkan Rapor Kafa Karıştırdı

TAKİP ET

Bursa'da Neşe Aydın isimli kadın yasak aşk yaşadığı evlilik konusunda öldürmekle suçlanıyordu. Fakat yasak aşk cinayetinde yaşanan yeni gelişme de bilirkişi raporu, "Neşe'nin silah kullanma becerisi yok" dedi.

Bursa'da Neşe Aydın isimli kadın yasak aşk yaşadığı evlilik konusunda öldürmekle suçlanıyordu. Fakat yasak aşk cinayetinde yaşanan yeni gelişme de bilirkişi raporu, "Neşe'nin silah kullanma becerisi yok"  dedi.

Bursa'da yasak aşk yaşadığı komşusu Ümit Şahin'i tabanca ile vurarak öldürdüğü iddia edilen evli ve 4 çocuk annesine şu Aydın'ın eşi Mehmet Aydın da cinayete azmettirmek suçundan tutuksuz yargılanıyor. Mahkemede Bilirkişi raporunda Normalde Sağ elini kullanan sanık Neşe Aydın'ın, keşifte tabancayı sol eli ile tutup sağ eli ile mekanizmayı çektiği belirtildi. Raporda, "Bu durum silah kullanma becerisinin olmadığını göstermektedir" ifadeleri kullanıldı. Mahkeme bu raporun ardından Neşe Aydın'ın tutuksuz yargılanan kocası sanık Mehmet Aydın’a yurt dışına çıkış yasağı getirdi.

ÇOCUĞUNUN BABASI KOMŞUSU ÇIKMIŞTI
Bursa'nın Merkez Osmangazi ilçesinde 2016 yılının Eylül ayında yaşanan olayda yaklaşık 5 yıldır komşusu Ümit Şahin ile ilişki yaşayan Neşe Aydın, evinin önünde sevgilisini öldürdüğünü iddia ederek polise başvurmuştu.  Neşe Aydın karakolda verdiği ifadede Ümit Şahin ile 5 yıldır ilk ilişki yaşadıklarını üç kız çocuğundan sonra dünyaya gelen ve nikahlı eşinin üzerine yazdırdığı 4 yaşındaki oğlunun babasının ise Ümit olabileceğini söylemişti. Yapılan DNA testi sonucunda çocuğun babasının evini Şahin olduğu belirlenmişti. Neşe Aydın ifadesinde artık bu yasak aşkın çekilmez bir hal aldığını sevgilisinden kurtulmak istediğini Fakat o gün sevgilisinin yatak odasının penceresine geldiğini ve tartışmaya başladıklarını kurtulamayacağını anlayınca da öldürdüğünü iddia etmişti.

 

bursa yasak aşk aşk cinayeti son dakika son dakika haberi yerel haberler