Türkiye'nin Konuştuğu Palu Ailesinde Şok İddialar: Ablam Kocama İlaç Verip Tecavüz Etti

TAKİP ET

Müge Anlı'daki Palu Ailesi dehşeti Bütün Türkiye'yi sarsmaya devam ediyor. Bugün yayınlanan canlı yayında Tuncer Ustael'in Meryem Tahnal'ı Vay dünya ağacı Aslında gören bir kişi canlı yayında her şeyi anlattı. Ayrıca yayına bağlanan eski eniştenin iddialarına göre Tuncer Öz kız kardeşinin üvey kızlarına istismarda bulundu. Tuncer Ustael'in eşi ise inanılmaz bir iddiayı gündeme getirdi: "Ablam Tuncer'e tecavüz etti'

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 21 Aralık 2018 tarihinde Kayıp iki aile ferdini bulmak için başvuran Palu ailesi Türkiye'yi dehşete düşüren olayları gün yüzüne çıkardı. Cinci Hoca olduğu iddia edilen Tuncer Ustael ve Artık millete haline dönüşen Palu ailesi hakkındaki iddialar, Adeta izleyenlerin kanını dondurdu. 

KRİTİK TANIK CANLI YAYINDA

Bugün Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınına katıldı. Ailenin eski kiracısı olan Tanık Tuncer Ustael’in Meryem Tanhal'ı tokatlayarak arabaya soktuğum ve ağaca bağladığını gördüğünü söyledi. Ayrıca dün kazı yapılan yerde kemik parçası bulundu ve kime ait olduğu araştırılmaya başlandı. 

KIZ KARDEŞİNİN ÜVEY KIZLARINA İSTİSMAR

Diğer yandan bugün canlı yayına bağlanan Tuncer'in eniştesi kan donduran açıklamalar yaptı. Eski enişte Tuncer'in Öz kız kardeşinin üvey kızlarını cinsel istismarda bulunduğunu öne sürdü. Tuncer ise bu iddiaları reddederken canlı yayına bağlanan Tuncer'in kız kardeşi Iddialar hakkında görmediğini söyledi.

TUNCER USTAEL'İN ANNESİ: BENİM ONUN GİBİ BİR OĞLUM YOK

Müge Anlı'nın muhabirlerinden biri ise Tuncer'in ailesi ile görüşmeye gittiğini ve annesinin 10 yıldan fazladır Tuncer'le görüşmediğini Konuyla bir ilgisinin olmadığını belirttiğini ve Tuncer, gibi bir oğlu olmadığını söylediğini anlattı.

müge anlı müge anlı palu ailesi müge anlı tuncer ustael palu ailesi tuncer ustael kimdir Palu Ailesi istismar Tuncer Ustael Tuncer Ustael Müge Anlı Meryem Tahnal Tuncer Ustael tecavüz Tuncer Ustael cinayet