Türkiye'nin Gündemine Oturan Adnan Oktar Araca Bindirilirken Böyle Bağırdı!

TAKİP ET

Suç örgütü lideri olan ve geride bıraktığımız günlerde gözaltına alınan Adnan Oktar, polis aracına bindirilirken 'Kahraman Türk polisi, devletimi seviyorum.' diye bağırdı.

Suç örgütü lideri olan ve geride bıraktığımız günlerde gözaltına alınan Adnan Oktar, polis aracına bindirilirken ‘Kahraman Türk polisi, devletimi seviyorum.’ diye bağırdı.

30’a yakın suçtan hakkında yakalama kararı çıkarılan ve son olarak Bayrampaşa Devlet Hastanesi’ne getirilen suç örgütü lideri Adnan Oktar, hastanedeki sağlık kontrolünün ardından emniyet müdürlüğüne geri götürüldü. Hastaneden çıkarılan Oktar’ın polis aracına bindirilirken ‘Kahraman Türk polisi, devletimi seviyorum.’ diye bağırdığı öğrenildi.

ADNAN OKTAR SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ

İstanbul’da evine düzenlenen baskınla gözaltına alınan Adnan Oktar, tekrar sağlık kontrolünden geçirildi. Sağlık kontrolü için Bayrampaşa Devlet Hastanesi’ne getirilen Oktar’ın buradaki sağlık kontrolünün ardından yeniden emniyet müdürlüğüne götürülmek üzere polis aracına bindirildiği sırada ‘Kahraman Türk polisi. Devletimi seviyorum’ şeklinde bağırdığı öğrenildi. Kendisine yöneltilen ‘İddialara ne diyeceksiniz?’ sorularına ise ‘Yalan’ diye cevap verdi.

MEŞHUR KEDİCİKLERİ DE KONTROLDEN GEÇTİ

Öte yandan Oktar’ın yanındaki ‘Kedicikler’ lakaplı kadınların da sağlık kontrolünden geçtiği öğrenildi. Kadınların 3 polis otobüsüyle Bayrampaşa Devlet Hastanesi’ne getirildiği ve sağlık kontrolünün ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldüğü öğrenildi.

 

Adnan Oktar Kedicik Sağlık kontrolü Bayrampaşa Polis