Türkiye'den Bir Zafer Daha!

TAKİP ET

EURO 2016'ya Hazırlanan A Milli Futbol Takımımız Hazırlık Maçında Deplasmanda Avusturya İle Karşı Karşıya Geldi

EURO 2016 hazırlıklarına ara vermeden devam eden A Milli Takımımız hazırlık maçında deplasmanda Avusturya ile karşı karşıya geldi. Mücadele heyecan fırtınasına neden oldu.

Maçtan Notlar!

Karşılaşma orta saha mücadelesi şeklinde başladı. Her iki takım da pozisyon bulmakta zorlanırken ilk yarının ortalarına doğru Avusturya etkili olmaya başladı. Pozisyonlar bulmaya başlayan Avusturya, mücadelenin 22. dakikasında Arnautovic'in pasını iyi değerlendiren Zlatko Junuzovic ile 1-0 öne geçmeyi başardı.

Golün ardından ataklarını sürdüren Avusturya karşısında A Milli Futbol Takımımız pozisyon üretmekte zorlandı. Maçın 43. dakikasında kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Hakan Çalhanoğlu Milli Takımımıza 1-1'lik eşitliği getirdi. Kalan kısa sürede başla gol olmadı ve ilk yarı 1-1 eşitlikle sona erdi.

Karşılaşmanın 2. yarısı da orta saha mücadelesi şeklinde başladı. Mücadelenin 56. dakikasında Avusturya kalecisi Ramazan Özcan'ın geri pasta yaptığı büyük hatayı değerlendiren Arda Turan aşırtma bir vuruşla Milli Takımımızı 2-1 öne geçirdi. Kalan bölümde oyunu rölantiye alan ve topa daha fazla sahip olan A Milli Takımımız maçı 2-1 kazanarak müthiş çıkışını sürdürdü ve önemli bir galibiyet elde etti.

a milli takım avusturya türkiye avusturya türkiye geniş özet avusturya türkiye özet