Türkiye, Hak Ettiği Üç Puanı Söke Söke Aldı

TAKİP ET

UEFA Uluslar Ligi'nde ikinci karşılaşmasına çıkan A Milli Takımımız, İsveç'i 3 – 2 mağlup ederek hak ettiği 3 puanı söke söke aldı.

UEFA Uluslar Ligi’nde ikinci karşılaşmasına çıkan A Milli Takımımız, İsveç’i 3 – 2 mağlup ederek hak ettiği 3 puanı söke söke aldı.

Uluslar Ligi’nde deplasmanda İsveç ile karşılaşan Milli Takımımız, etkili oynadığı ve İsveç’e fazla pozisyon vermediği mücadelede İsveç’i 3 – 2 mağlup ederek ilk galibiyetini almayı başardı.

İsveç karşısında otoritelerin beklediğinden daha etkili bir futbol ortaya koyan milli takımımız, ilk yarıda çok önemli fırsatlar yakalasa da son vuruşlarda başarılı olamadı. İlk yarıda kalemize bir kez gelen İsveç ise Thelin’in attığı golle ilk yarıyı 1 – 0 önde kapattı.

İkinci yarının hemen başında İsveç, Claesson’un şık golüyle farkı ikiye çıkarsa da bu golden sadece iki dakika sonra Hakan Çalhanoğlu, nefis bir golle farkı bire indirerek bu iş daha bitmedi dedi. 86. dakikada sahneye çıkan Emre Akbaba, ilk önce İsveç’in galibiyet hayallerini yıktı. 90+2’de tekrar sahneye çıkan Emre Akbaba, İsveç’i yıkan, milli takımımızı ise galibiyete taşıyan golü kaydetti.

İsveç’ten 3 puanla dönmeyi başaran milli takımımız, kötü gidişata da dur dedi. Milli takımımızın oynadığı muhteşem futbol ise gelecek adına hepimizi umutlandırdı.

Türkiye İsveç UEFA Uluslar Ligi