Türkiye Günlerce Konuşmuştu! Çocuklar Benden Değil Diyen Katil Babaya Mahkemeden Şok Sonuç

TAKİP ET

İstanbul Üsküdar'da iki çocuğunu öldüren baba Aslıhan Güler yüzün iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılandığı davada çocukların sanıklarını olduğuna dair kriminal laboratuvar da düzenlenen DNA raporu ortaya çıktı.

Üsküdar’da Aslan Güleryüz çocukları Ahmet ve Onur güleryü’ü öldürmüş Orçun güler yüzlü ise yaralamıştı. Tatil Baba hakkında 2 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 20 yıla kadar hapis istemiyle açılan davanın duruşması yapıldı. Anadolu 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Aslıhan Güler yüz cezaevinden getirilirken yaraladığı yaraladığı oğlu Orçun Güleryüz, kızı Nur Kıyak ve eşi Songül Güleryüz salonda hazır bulundu.

DNA SONUCU GELDİ

Duruşma sırasında mahkeme başkanı sanıp Aslıhan Güleryüz’e, “Aslan bu çocuklar benden değil diyordun ya. Rapor geldi, üçünün de testleri yapıldı. Çocukların hepsi sendenmiş” diyerek,  öldürdüğü çocukların sanıktan olduğuna ilişkin DNA raporunun kriminal laboratuvar dan geldiğini tutanağa geçirdi. Raporun gelmesi üzerine eşi Songül Güleryüz oturduğu masanın üzerine vurarak,  “Gördün mü? Ben sana söylemedim mi? Utan, utan”  diye bağırınca duruşma salonundan çıkarıldı. Mahkeme heyeti sanık Aslan güleryüzün adli tıp Kurumu'ndan cezai ehliyetinin tespiti için sevginin kararlaştırıldığını belirterek adli tıp Kurumu'nun 26 Kasım 2018 tarihine randevu verdiğini söyledi. Duruşmada söz verilen sonuç Aslan Güleryüz ise pişman olduğunu söyledi.

CEZAİ EHLİYETİNE İLİŞKİN RAPOR ALINACAK

Mahkeme heyeti ara kararına açıklayarak sanırım cezai ehliyetinin tespiti için adli tıp Kurumu'ndan verilen randevu tarihinde sevginin yapılarak rapor aldırılması ne karar verdi. Daha sonra Sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme heyeti duruşmayı başka bir tarihe erteledi.

üsküdar aslan güleryüz çocuklarını öldüren baba son dakika