Türkiye'de en çok aranan dizilerin listesi

TAKİP ET

Dünya genelinde en çok kullanılan arama motoru olan Google, yılın arama trendlerinin listesini paylaştı.

Dünya genelinde en çok kullanılan arama motoru olan Google, yılın arama trendlerinin listesini paylaştı. 2020 yılına ait arama trendlerini paylaşan Google’ın paylaşımına göre bu yıl Türkiye’de en çok aranan dizi Sadakatsiz oldu. İşte Google’ın paylaştığı listeye göre Türkiye’de en çok aranan 10 dizi…

Google Liste Yayınladı

2020 yılında Türkiye’de en çok aratılanların listesini paylaşan Google’ın bu kategorileri arasında isim, bu yıl vefat edenler ve diziler yer aldı. 

Türkiye’de En Çok Aranan 10 Dizi

Google tarafından 2020 yılında en çok aranan dizi listesinde ilk sırada Sadakatsiz dizisi yer alıyor. Onu ikinci sırada Mucize Doktor takip ederken Masumlar Apartmanı ise üçüncü sırada yer alıyor. Sen Çal Kapımı dördüncü, Alev Alev dizisi beşinci, Kırmızı Oda altıncı, Bay Yanlış yedinci, Menajerimi Ara sekizinci, Bir Başkadır dokuzuncu ve Aşk-101 ise onuncu sırada yer alan yapım oluyor.


Türkiye’de En Çok Aranan 10 İsim

2020 yılında Türkiye’de en çok aranan isimler listesinin başında ise Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yer aldı. Onu ikinci sırada Berat Albayrak takip ederken üçüncü sırada yer alan isim Ebru Şallı oldu. Öte yandan Ellen Page dördüncü, Alaattin Çakıcı beşinci, Fatih Terim altıncı, Lütfi Elvan yedinci, Sercan Yıldırım sekizinci, Halil Sezai dokuzuncu ve Nihat Hatipoğlu onuncu sırada yer alan isim oldu.


2020 Yılında Vefat Edenlerde En Çok Aranan İsimler

2020 yılında vefat eden isimler arasında en çok arananlar sıralamasında en başta geçirdiği helikopter kazasında hayatını kaybeden Kobe Braynt yer aldı. Vahşi bir şekilde katledilen Pınar Gültekin ikinci sırada yer alırken ünlü modacı Nur Yerlitaş üçüncü, Aytaç Yalman dördüncü, Aleyna Çakır beşinci, Diego Armando Maradona altıncı, Ares Özdemir yedinci, Cemil Taşçıoğlu sekizinci, Seyfi Dursunoğku dokuzuncu ve Emre Gönlüşen onuncu sırada yer alan isim oldu. 


 

google sadakatsiz fahrettin koca dizi