Türkiye Bu Vahşeti Konuşuyor! Maltepe Cinayetiyle İlgili Kan Donduran Detaylar: Silahla, Bıçakla Kapıya Dayandı

TAKİP ET

Dün, İstanbul Maltepe'de cinnet getiren bir babanın 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar ettiği olayla ilgili kan donduran detaylar ortaya çıktı. Acılı anne yaşadığı büyük acı sonrasında önemli açıklamalarda bulunurken 'Çocuklarımın hesabını kim verecek' diyerek isyan etti.

Dün, İstanbul Maltepe’de cinnet getiren bir babanın 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar ettiği olayla ilgili kan donduran detaylar ortaya çıktı. Acılı anne yaşadığı büyük acı sonrasında önemli açıklamalarda bulunurken ‘Çocuklarımın hesabını kim verecek’ diyerek isyan etti.

Dün, İstanbul Maltepe’de cinnet getirdikten sonra 2 kızını gözünü kırpmadan pompalı tüfekle öldüren baba Ali Yardım daha sonra da kendisini vurarak intihar etmişti. Türkiye’nin kanını donduran cinayet sonrası acılı anne Dilek Yardım ilk kez konuştu ve çok önemli açıklamalarda bulundu. 

SİLAHLA BIÇAKLA KAPISINA DAYANMIŞ

2 çocuğu boşanmak üzere olan kocası tarafından öldürülen anne Dilek Yardım, boşanma aşamasında olduğu eşi Ali Yardım’ın daha önce de defalarca kapısına silah ve bıçakla dayandığını kendisinin polis şikayetçi olduğunu ancak bir gece bile nezarette tutulmadığını söyledi. Benim çocuklarımın hesabını kim verecek diyen acılı anne herkesi gözyaşlarına boğdu.

CİNNET GETİREN BABANIN AĞABEYİ ANNEYİ SUÇLADI

Cinnet getirdikten sonra iki çocuğunu öldüren ve intihar eden Ali Yardım’ın ağabeyi Ekrem Yardım ise yaptığı açıklamada, kardeşinin bu duruma gelmesinde anne Dilek Yardım’ın sebep olduğunu ve haklıymış gibi çıkıp açıklama yapmamasını söylediği öğrenildi. 

EVE GELDİĞİNDE İKİ ÇOCUĞUNUN CESEDİYLE KARŞILAŞTI

Anne Dilek Yardım, babalarına gönderdiği kızlarını almak için boşanma aşamasındaki eşi Ali Yardım’ın evine geldiğinde korkunç manzarayla karşılaşmıştı. İçeri girdiğinde 2 kızı Elif Mina ve Miray Hira ile eşi Ali Yardım’ın yerde kanlar içinde yatan cesetlerini gören anne sinir krizi geçirmişti.

 

İstanbul İstanbul haberleri Baba cinayeti Baba Cinneti Anne Açıklama Kızlarını öldüren baba Dilek Yardım Maltepe