Türkiye Bu Skandalı Konuştu! Özel Harekat Polisi'nin Tecavüzüne Uğrayan Genç Kadın Canına Kıymak İstedi

TAKİP ET

Mardin'de internet üzerinden tanıştığı Özel Harekat polisinin tecavüzüne uğrayan ve korkusundan dolayı şehri terk eden M.B isimli genç kadın intihar girişiminde bulundu.

Mardin’de internet üzerinden tanıştığı Özel Harekat polisinin tecavüzüne uğrayan ve korkusundan dolayı şehri terk eden M.B isimli genç kadın intihar girişiminde bulundu.

Olay, Mardin’de meydana geldi. Alınan bilgilere göre, görev yeri Mardin olan Özel Harekat Polisi B.K ve açık öğretim lisesi öğrencisi olan M.B internet üzerinden tanıştı. Tarihler 9 Mayıs 2017’yi gösterirken bir kafede buluştu. Buluşma sonrasında M.B’yi bir süre gezdiren B.K, yanına çağırdığı bir arkadaşıyla genç kadını eve gitmeye ikna etti. 

ODASINA GÖTÜRÜP TECAVÜZ ETTİ

Özel Harekat Polisi M.B yanındaki iki arkadaşı ve genç kadınla beraber eve giderek alkol almaya başladı. Genç kadının da alkol almasını sağlayan M.B, sarhoş olan genç kadına üniformasını gösterme bahanesiyle odasına götürerek tecavüz etti. Yaşadığı dehşet sonrasında bir yolunu bularak evden kaçan M.B, alkolün verdiği etkiyle yeniden eve geri döndü. Polis memuru B.K, eve gelen kadına saldırarak bir kez daha tecavüz etti. 

KIZLIK ZARINDA KANAMALI YIRTIK TESPİT EDİLDİ

Kendisine tecavüz eden polis memuru B.K’dan şikayetçi olan M.B’nin yapılan testleri sonucunda kızlık zarında derin kanamalı yırtık tespit edildiği ve tespit edilen bulguların tecavüz bulgusu olduğu belirtildi. 

İNTİHARA KALKIŞTI

Yaşadığı kötü olay sonrasında Mardin’i terk eden ve başka bir şehre yerleşen M.B’nin evinde intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. Arkadaşlarının uzun bir süre haber alamadığı M.B’nin evine gelen polis ekipleri kapının açılmaması üzerine kapıyı kırarak içeri girdiklerinde genç kadını baygın halde buldu. Acilen hastaneye kaldırılan M.B’nin bilinci kapalı olduğu ancak doktorların yaptığı müdahale ile bilincinin açıldığı ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

 

Mardin haberleri Özel Harekat polisi Tecavüz İntihar