Türkiye Beyaza Büründü! Kar Yağışı Hangi İllerde Ne Kadar Sürecek?

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM tarafından günlerdir yapılan uyarılar sonrasında dün yurda giriş yapan kar yağışı birçok ilde etkisini sürdürürken Ankara'da da her yer beyaza büründü. Peki, yurdu etkisi altına alan kar yağışı ne kadar sürecek? Kar yağışı hangi illerde devam edecek? İşte detaylar…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM tarafından günlerdir yapılan uyarılar sonrasında dün yurda giriş yapan kar yağışı birçok ilde etkisini sürdürürken Ankara’da da her yer beyaza büründü. Peki, yurdu etkisi altına alan kar yağışı ne kadar sürecek? Kar yağışı hangi illerde devam edecek? İşte detaylar…

Balkanlardan gelen soğuk hava ile birlikte kar yağışı illeri etkisi altına almaya başladı. Ankara’da da başlayan kar yağışının etkisini sürdürdüğü öğrenilirken Ankara Büyükşehir Belediye ekiplerinin yaşanabilecek her türlü olumsuzluğa karşı hazır bekletildiği öğrenildi.

HAFTA SONUNDA HAVA NASIL OLACAK?

Dün gece saatlerinden itibaren birçok yerde etkisini göstermeye başlayan kar yağışının bugünde devam ettiği görülürken Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, bugün ve yarın Güneydoğu Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Akdeniz ve Ege’de sağanak yağmur beklendiği yer yer de karla karışık yağmurun etkili olacağı belirtildi. 

PAZAR GÜNÜ KAR YAĞIŞLI

Dün gece başlayan v devam eden kar yağışının etkisi altına aldığı illerde yarında yağışın devam etmesinin beklendiği ifade edildi. İstanbul’da da dün gece saatleri itibari ile sağanak yağışın ardından karla karışık yağmur başlamış ve yağış kısa sürede yoğun kar yağışına yerini bıraktı. İstanbul’da hafta sonu kar yağışının devam edeceği ve 25 Aralık 2017 Pazartesi günü yağışlı havanın tüm yurdu terk etmesinin beklendiği belirtildi.

 

23 Aralık 2017 Hava durumu Kar yağışı Hangi illerde kar yağışı var İstanbulda kar yağışı Kar yağışı ne kadar sürecek