Türkiye Ayağa Kalktı! Murat Özdemir Gözaltına Alındı

TAKİP ET

MasterChef yarışmasında yaptığı davranışlar nedeniyle diskalifiye edilen Özdemir sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerle bugün Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Binlerce sosyal medya kullanıcısına şikayetinin ardından Murat Özdemir gözaltına alındı.

MasterChef yarışma Programına katıldıktan sonra Diskalifiye edilen not Özdemir'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Bir papağanı işkence ettiği görüntüler Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Görüntülerin sosyal medyada intihar atmasının ardından Emniyet Genel Müdürlüğünün hesabı şikayetlerle doldu taştı. 

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Sosyal medyada hızla yayılan görüntülerin ardından sosyal medya kullanıcılarının tepkileri gelmeye başladı. 

BAKAN PAKDEMİRLİ'DEN MESAJ

Tarım ve orman Bakanı Bekir pakdemirli de sosyal medya hesabından konu ile ilgili bir paylaşım yaparak, "Toplumda infial uyandıran ve vicdanlarımızı derinden sarsan videoyu üzüntüyle izledim. İlgili şahıs hakkında Bakanlık olarak suç duyurusunda bulunulması için talimat verdim. Ayrıca şiddet gören papağanın güvenli bir ortama alınması için de Bakanlık olarak girişimlere başladık"  ifadelerini kullandı. 

ACUN ILICALI: İNSAN MÜSVEDDESİ…

Konu hakkında sosyal medya hesaplarından açıklama yapan TV8 in patronu Acun Ilıcalı ise, "Hayvanlara yapılan zulmü lanetliyorum, yüce yargının bu insan müsveddesi için gerekeni yapacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

 

Murat Özdemir Murat Özdemir gözaltında murat özdemir kimdir murat özdemir deli mi murat özdemir papağan MasterChef murat özdemir