Türk Telekom Arena'da Gol Yağmuru! Galatasaray 6 – MKE Ankaragücü 0

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig 18. hafta karşılaşmasında Galatasaray, evinde MKE Ankaragücü'nü konuk etti. Rakibinin üstüne adeta gol olup yağan Galatasaray, Ankara temsilcisini 6 – 0 mağlup etmeyi başardı.

Spor Toto Süper Lig 18. hafta karşılaşmasında Galatasaray, evinde MKE Ankaragücü’nü konuk etti. Rakibinin üstüne adeta gol olup yağan Galatasaray, Ankara temsilcisini 6 – 0 mağlup etmeyi başardı.

Galatasaray, Türk Telekom Arena’da konuk ettiği MKE Ankaragücü’nü farklı yenerek Süper Lig’in 2. yarısına moralli bir başlangıç yaptığı gibi şampiyonluğun halen en büyük adaylarından biri olduğunu da gösterdi.  

Karşılaşmanın daha ilk dakikası tamamlanmadan Sinan Gümüş’ün kaydettiği golle 1 – 0 üstünlüğü yakalayan Galatasaray, 90 dakika boyunca oynadığı etkili futbolla göz doldurdu. Mücadelenin 21. dakikasında Henry Onyekuru takımını 2 – 0 üstünlüğe taşırken, 26. dakikada rakip fileleri bir kez daha havalandıran Sinan Gümüş, takımını 3 farklı üstünlüğe taşıdı. Mücadelenin ilk yarısından başka gol sesi gelmeyince Galatasaray, soyunma odasına 3 – 0 üstün gitti.  

Galatasaray, ilk yarıda oynadığı etkili futbolu ikinci yarıda da sürdürdü. Mücadelenin 59. dakikasında Henry Onyekuru ile skoru 4 – 0’a getiren Galatasaray, 63. dakikada sahneye bir kez daha çıkan Onyekuru ile farkı 5’e çıkardı. Karşılaşmanın skorunu belirleyen golü ise mücadelenin 86. dakikasında fileleri havalandıran Badou Ndiaye kaydetti. Galatasaray 6 – MKE Ankaragücü 0.

Galatasaray, bu galibiyet ile puanını 32’ye çıkartarak şampiyonluktaki iddiasını sürdürdü. İstanbul’dan ağır bir yenilgi alarak evine dönen MKE Ankaragücü ise 20 puanda kaldı.    

  

Süper Lig Galatasaray MKE Ankaragücü Sinan Gümüş Henry Onyekuru