Türk Telekom Arena'da Gol Yağmuru! Galatasaray 6 – Alanyaspor 0

TAKİP ET

Spor Toto Süper Ligin 3. haftasında Aytemiz Alanyaspor'u konuk eden Galatasaray, rakibinin üzerine adeta gol oldu yağdı.

Spor Toto Süper Ligin 3. haftasında Aytemiz Alanyaspor’u konuk eden Galatasaray, rakibinin üzerine adeta gol oldu yağdı. Galatasaray, ilk yarıda fazla gol pozisyonuna giremese de ikinci yarıda rakibinin nefesini kesti. Galatasaray, bu farklı galibiyetle birlikte sahasındaki yenilmezlik serisini 21 maça yükseltti.

Maçtan Notlar

İlk yarıda fazla gol pozisyonuna giremeyen Galatasaray, mücadelenin 37. dakikasında yaşanan karambolde Fernando’nun topu ağlara göndermesiyle 1  - 0 üstünlüğü yakaladı. Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol sesi çıkmayınca Galatasaray, soyunma odasına 1 – 0 üstün gitti.    

İkinci yarıda ise sahada bambaşka bir Galatasaray vardı. İkinci yarıya fırtına gibi başlayan Galatasaray, 49. dakikada Sinan Gümüş ve 53. dakikada Eren Derdiyok’un kaydettiği gollerle farkı 3’e çıkardı. Alanyaspor’un eski futbolcusu ve Galatasaray’ın yeni transferi Emre Akbaba, mücadelenin 56. dakikasında muhteşem bir plase ile farkı 4’e çıkardı. Karşılaşmanın 82. dakikasında sahneye çıkan Henry Onyekuru farkı 5’e çıkaran golü kaydederken, 84. dakikada Yunus Akgün’ün asistini gole çeviren Emre Akbaba skoru belirledi. Galatasaray 6 – Aytemiz Alanyaspor 0.    

Galatasaray, bu farklı galibiyet ile 3’te 3 yaparak puanını 9’a yükseltirken Aytemiz Alanyaspor, Lefter Küçükandonyadis sezonunda henüz puan alamadı. Galatasaray, önümüzdeki hafta zorlu Trabzonspor deplasmanına giderken, Aytemiz Alanyaspor ise Göztepe’yi konuk edecek.    

Galatasaray Alanyaspor Emre Akbaba Süper Lig Türk Telekom Arena