Türk Ordusu Düşmanları Titretiyor! El Bab'da Askeri Araçlarla Gövde Gösterisi

TAKİP ET

TSK, Suriye'de muhalifler tarafından geri alınan El Bab'ta düşmana korku salıyor. Reuters tarafından dünya basınına yansıyan fotoğraflar Türk ordusunun bölgedeki hareketliliği yansıttı.

TSK, Suriye’de muhalifler tarafından geri alınan El Bab’ta düşmana korku salıyor. Reuters tarafından dünya basınına yansıyan fotoğraflar Türk ordusunun bölgedeki hareketliliği yansıttı.

Türk ordusunun Suriye’de El Bab’ta askeri araçlarla yaptığı gövde gösterileri dünya basınına yansıdı. Reuters’te Türk askerlerinin El Bab’taki hareketliliğinin fotoğraflarını çekerek servis etti.

EL BAB TERÖR ÖRGÜTÜNDEN TEMİZLENMİŞTİ

Suriye’nin Kuzeyinde yer alan El Bab kenti uzun bir süredir terör örgütü DEAŞ’ın elindeydi. DEAŞ’ın burada kurduğu uzun süreli hakimiyet sonrasında Özgür Suriye Ordusu ve Türk askeri güçlerini birleştirerek DEAŞ’ın elinden bölgeyi kurtarmış ve bölgeyi tamamen temizlemişti.

SINIRA TOP, TANK VE ZIRHLI ARAÇ SEVK EDİLDİ

Türkiye’den geride bıraktığımız son haftalarda Hatay ve Kilis çevresine askeri yığınak yapıldığı ve Birinci Ordu Birliklerinden sınıra çok sayıda top, zırhlı araç ve tank sevk edildiği öğrenildi.

 

türk ordusu el bab suriye sınır askeri araç reuters kilis hatay gövde gösterisi