Türk Hava Yolları Personel İlanını Yayınladı

TAKİP ET

Türk Hava Yolları tarafından yayınlanan ilan sonrasında yeni personel alımlarının gerçekleştirileceği ve kabin memurlarının arandığı öğrenildi.

 Türk Hava Yolları tarafından yayınlanan ilan sonrasında yeni personel alımlarının gerçekleştirileceği ve kabin memurlarının arandığı öğrenildi. 

Kurumsal bir firma olan Türk Hava Yolları resmi internet sayfası üzerinden heyecanla beklenen ilanını yayınladı. Bu süreçte en az lise mezunu şartı aranırken kabin memuru olmak üzere host ve hostes alımının gerçekleştirileceği öğrenildi. Daha önce sadece kadın personel arayışı bulunan firmanın bu sefer hem kadın hem de erkek personel alacağını duyurması son derece dikkat çekti. 

Her ilanları çalışma şartları ve imkanları dolayısı ile rekor kıran Türk Hava Yollarının ilan açım süresini bir süre daha uzatacağı belirlendi. Kazandığı ödüllerle ve verdikleri hizmetlerle son derece dikkat çeken firmanın hizmet sektöründe lider bir firma olmasından dolayı tercih edildiği belirtiliyor. 

BAŞVURU ŞARTLARI AÇIKLANDI

Türk Hava Yolları bünyesinde host ve hostes olmak isteyen vatandaşların belirtilen başvuru kriterlerine uyum sağlamaları bekleniyor. Bunun için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak şart. 1988 ile 1999 tarihleri arasında doğmuş olmak gerekiyor. En az lise mezunu olacak adayların hizmet verebilmek adına iyi derecede ingilizce bilmeleri gerekiyor. Adli sicil kayıtlarının da temiz olması aranılan şartlar arasında yer alıyor. Erkek adayların askerlik görevlerini tamamlamış olmaları ya da en az bir yıl tecil ettirmiş olmaları gerekiyor. Resmi internet sitesinde yer alan boy ve kilo şartlarını da yerine getirmeleri aranılan şartlar arasında yer alıyor.

türk hava yolları personel ilanı başvuru şartları