Türk Basketbolu Yasta! Genç Basketbolcu Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

Eski basketbolcu olan ve Ülker altyapısında yetişerek Pınar Karşıyaka ve Tekelspor gibi kulüplerde forma giyen 36 yaşındaki Ufuk Yanar geçirdiği trafik kazası sonucunda yaşamını yitirdi.

Eski basketbolcu olan ve Ülker   altyapısında yetişerek Pınar Karşıyaka ve Tekelspor gibi kulüplerde forma giyen 36 yaşındaki Ufuk Yanar geçirdiği trafik kazası sonucunda yaşamını yitirdi. 

TÜRKİYE BASKETBOL FEDERASYONLUĞU AÇIKLAMA YAPTI

Eski basketbolcu Ufuk Yanar’ın geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybetmesinin ardından Türkiye Basketbol Federasyonluğundan açıklama geldi. Federasyonluktan yapılan açıklamada, Ülker altyapısından yetişen ve kariyerinde Pınar Karşıyaka, Tekelspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile İTÜ formalarını giyen Ufuk Yanar'ın geçirdiği trafik kazası sonucu 36 yaşında vefat ettiği bilgisi paylaşıldı. 

BAŞSAĞLIĞI MESAJI

36 yaşındaki eski basketbolcu Ufuk Yanar’ın acı ölümünün ardından Türkiye Basketbol Federasyonluğundan yayınlanan başsağlığı mesajında, "Eski basketbolcu Ufuk Yanar'ın geçirdiği trafik kazasında vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmişbulunmaktayız. Türkiye Basketbol Federasyonu olarak merhuma Allah'tan rahmet, ailesi, yakınları, sevenleri ve tüm basketbol camiamıza başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı. 

 

eski basketbolcu basketbolcu ufuk yanar trafik kazası TBF başsağlığı ülker tekelspor pınar karşıyaka İTÜ