Türk Askeri Tarih Yazıyor! Komandolar Kuzey Irak Kokozer Dağı'na Türk Bayrağı Dikti

TAKİP ET

Yaklaşık 9 yıl sonra ilk kez Kuzey Irak Zap bölgesine operasyon gerçekleştiren Türk askeri PKK'lı teröristleri adeta püskürttü. Uzun süredir bölgede operasyon gerçekleştiren askerimiz Zap bölgesi Kokozer Dağı'na Türk bayrağı dikti.

Yaklaşık 9 yıl sonra ilk kez Kuzey Irak Zap bölgesine operasyon gerçekleştiren Türk askeri PKK’lı teröristleri adeta püskürttü. Uzun süredir bölgede operasyon gerçekleştiren askerimiz Zap bölgesi Kokozer Dağı’na Türk bayrağı dikti. 

Türk askeri 16 Ekim tarihinden bu yana Kuzey Irak’ta oldukça önemli operasyonlara imza attı. Kuzey Irak Zap bölgesinde PKK’lı teröristlere yönelik olan operasyonlarını hız kesmeden sürdüren Türk askeri yaklaşık 9 yıl sonra PKK’lı teröristlerin sızdığı nokta olan Kokozer Dağı’na Türk bayrağı dikti.

MEHMETÇİK KOKOZER DAĞI’NI ALDI

Uzun zamandır operasyon halinde olan ve PKK’lı teröristlere karşı yaptığı operasyonlarda başarılı bir şekilde ilerleyen Mehmetçik, teröristlerin çoğunluk olarak sızdığı nokta olan Kokozer Dağı’nda tamamen hakimiyet kurdu. Kokozer Dağı’ndaki zaferi Güvenlik ve Terör Uzmanı Abdullah Ağar, yaptığı paylaşımda duyurdu. Ağar, Zap bölgesi Kokozer Dağı’na Türk bayrağı diken Mehmetçiklerin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak herkese bu zaferi duyurdu. 

 

Kuzey Irak Zap Kokozer Dağı Mehmetçik Türk Bayrağı PKK Türk Bayrağı dikti Operasyon