Türk Askeri Katar'a Gidiyor! İlk Grup 25 Asker ve 5 Tank Olarak Yola Çıktı!

TAKİP ET

Türk askeri 25 asker ve 5 zırhlı araç ile ilk grup olarak Katar'a gidiyor. Gelen açıklamalara göre Katar'ın Başkenti Doha'da bulunan üste görev yapmak için gidecek olan askerlerden ilk grup bugün Ankara'dan yola çıktı.

Türk askeri 25 asker ve 5 zırhlı araç ile ilk grup olarak Katar’a gidiyor. Gelen açıklamalara göre Katar’ın Başkenti Doha’da bulunan üste görev yapmak için gidecek olan askerlerden ilk grup bugün Ankara’dan yola çıktı.

Türk askerinin Katar’a gitme konusu kesinleşti. Net olarak belli olan durum sonrasında 25 asker ve 5zırhlı aracın bulunduğu ilk askeri grup bugün Katar’ın Başkenti olan Doha’da yer alan üste görev yapmak için Ankara’dan yola çıkacak. 

25 ASKER VE 5 ZIRHLI ARAÇ YOLA ÇIKIYOR

Son günlerde Katar ve Körfez ülkeleri arasında yaşanan kriz ve Körfez ülkelerinin Katar’a koyduğu ambargo sonrasında Türk askeri Katar ile 2 yıl önce yapılmış olan anlaşma sonucunda Başkent Doha’da bulunan ‘El Rayyan Üssü’ne konuşlanıyor. Katar’ın Başkenti Doha’da üste görev yapacak olan 25 asker ve 5 zırhlı aracın bulunduğu ilk askeri grubun bugün Ankara.2dan yola çıkacağı öğrenildi. Katar’a gidecek olan ilk grubun Ankara’dan yola çıkacağı ve Başkent Doha’ya hareket edeceği belirtildi. İlk olarak 25 askerin bulunduğu grubun Doha’ya ulaşmasının hemen ardından diğer gruplarında yola çıkacağı belirtildi. Katar’da bulunan Türk üssünde hali hazırda 90 askerin konuşlandığı bilgisi alındı.

 

türk askeri katar türk askeri katara gidiyor türk askeri yola çıktı türk askeri katar yolunda 25 asker 5 tank