Tur minibüsü, kamyonla kaza yaptı! İsviçreli doktor öldü, 11 yaralı

TAKİP ET

Türkiye'nin güzel tatil beldesi Antalya'nın Serik ilçesinde, gece saatlerinde meydana gelen üzücü bir trafik kazası, 11 kişinin hayatını kökten değiştirdi. Olay, Serik ilçesine bağlı Akçaalan Mahallesi yakınlarında Antalya-Alanya D-400 kara yolunda gerçekleşti.

Antalya Havalimanı'ndan aldığı 11 turisti Manavgat'a götürmek üzere yola çıkan Hamit Şahin'in yönetimindeki 31 ZF 009 plakalı tur minibüsü, park halindeki 33 N 5063 plakalı bir kamyona arkadan çarptı. Kazanın etkisiyle birçok kişi yaralandı, ve bir kişi hayatını kaybetti. Kazada kaybedilen hayat, İsviçreli doktor Diana Meyer (44) oldu.

Kaza sonrasında, sağlık ekipleri, polis ve itfaiye hızla olay yerine sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale yapıldı ve ardından çeşitli hastanelere sevk edildiler. Neyse ki, yaralıların durumu iyi ve tedavileri devam ediyor. 

Ölen İsviçreli doktor Diana Meyer'in cenazesi otopsi yapılması için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Diana Meyer'in ailesi ise kızı ve annesiyle tatil yapmak için Almanya üzerinden uçakla Antalya'ya geldiği ve kalacakları otele minibüsle götürüldükleri sırada kaza meydana geldi.

Kazayı yapan tur minibüsünün çarptığı kamyonun sürücüsü ise kazanın ardından polis tarafından gözaltına alındı. Kamyon sürücüsü, kazanın meydana geldiği sırada evinde uyuyordu ve kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

Bu üzücü kaza, tatilcilerin Antalya'nın güzelliklerini keşfetme heyecanını gölgeledi ve kazada hayatını kaybeden İsviçreli doktor Diana Meyer'in ailesine başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Antalya trafik kazası ölüm haberi