Tuncer Ustael Kocaeli'ne Böyle Getirildi! Polis Vatandaşların Elinden Zor Aldı

TAKİP ET

Türkiye'nin günlerdir konuştuğu Palu ailesi ve Tuncer Ustael hakkında Bugün Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayını sırasında önemli gelişmeler yaşanmış ve koca elinden gelen polis ekipleri Tuncer Ustael ve eşi Emine Ustael'i Canlı yayın sırasında gözaltına almıştı. Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Kocaeli'ne gönderilen çıktı burada Öfkeli vatandaşlar karşıladı.

Kocaeli Körfez İlçesi'nde 11 yıl önce ortadan kaybolan Meryem Tanhal (35) ve kızı Melike Tanhal'ın (8) cinayetinin aydınlatılması için Polis ekiplerinin çalışmaları devam ediyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan aile Meryem ve kızı Melike'nin cansız bedenlerinin Tütünçiftlik sahilinde gömülü olduğunu iddia etti. Iddialar üzerine polis ekipleri sahilde arama çalışması başlattı. Ben ise olayla ilgili yeni gelişmeler yaşanırken Palu ailesi Evlerinde Tuncer ve eşi Emine ise Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayını sırasında gözaltına alındı.

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınanların kasten adam öldürmek suçlamasıyla gözaltına alındığı öğrenildi. İstanbul'da gözaltına alınan Tuncer ve eşi Emine sağlık kontrolleri için önce Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Emine hastane çıkışında olayla ilgili olarak; " Bilmiyoruz. Ortaya atılan iftiralar onlar. Bizim hiçbir suçumuz yok. Biz hiç kimseyi gömmedik" dedi.

TUNCER USTAEL VE EŞİ KOCAELİ'YE GETİRİLDİ

Kocaeli'de götürüldükten sonra İzmit Seka Devlet Hastanesi'nde bir kez daha sağlık kontrolünden geçirilen çek daha sonra Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Burada çift araçtan indirildikleri sırada Asayiş Şube önünde toplanan yaklaşık 30 kişi tepki gösterdi. Bayram temizliği isimli bir vatandaş Ustael çiftine tepki gösterirken, "Bunlara yazıklar olsun. İnsanları perişan ettiler,  insanlarda moral kalmadı. Bunların sülalesinin tutuklanması lazım. İnsanları kahretti. Adalet er ya da geç yerini buluyor. Hiç kimse böyle şeyler yapmasın" diye bağırdı.

tuncer ustael palu ailesi müge anlı bugün müge anlı palu ailesi müge anlı tuncer