Tunceli'de Yapılan Operasyonda 2 Üst Düzey PKK'lı Öldürüldü!

TAKİP ET

Tunceli'de yapılan operasyonla 8 teröristin öldürüldüğü bölgede gerçekleştirilen aramalarda 2'si M-16, 3 uzun namlulu silah ve cephane ele geçirildiği öğrenildi. Öte yandan öldürülen 8 teröristten 2'sinin sözde üst düzey yönetici olduğu belirlendi.

Tunceli’de yapılan operasyonla 8 teröristin öldürüldüğü bölgede gerçekleştirilen aramalarda 2’si M-16, 3 uzun namlulu silah ve cephane ele geçirildiği öğrenildi. Öte yandan öldürülen 8 teröristten 2’sinin sözde üst düzey yönetici olduğu belirlendi. 

PKK’ya Tunceli’de yapılan operasyonda 8 terörist ölü olarak ele geçirildi. Güvenlik güçleri tarafından yapılan istihbarat çalışmasının ardından merkeze bağlı olan Uzuntarla köyü kırsalında PKK’lı teröristlerin yerleri belirlendi. Belirlenen bölge sonrasında Tunceli-Pülümür-Erzincan karayolunun güvenlik sebebiyle kapatıldığı ve karadan Jandarma Komando ile Özel Harekat timlerinin, havadan ise F-16’lar ile operasyon düzenlediği öğrenildi.

TERÖRİSTLERDEN 2’Sİ SÖZDE ÜST DÜZEY YÖNETİCİ

Düzenlenen operasyonda ölü olarak ele geçirilen 8 teröristten 2’sinin örgütün sözde üst düzey yöneticisi olduğu tespit edildi. 

 

tunceli operasyon PKK terörist 8 terörist 2 üst düzey yönetici öldürüldü