Tunceli'de PKK'dan Kaçan Biri Kadın 2 Kişi Örgüt Üyeliğinden Tutuklandı!

TAKİP ET

Tunceli Nizamiye ilçesinde 2 teröristin PKK'dan kaçtığı belirlendi. PKK'dan kaçan ve biri kadın olan 2 teröristin güvenlik güçleri tarafından yakalanarak gözaltına alındığı açıklandı. Gözaltına alınan biri kadın 2 teröristin tutuklandığı haberi gecikmedi. İşte tüm detaylar.

Tunceli Nizamiye ilçesinde 2 teröristin PKK’dan kaçtığı belirlendi. PKK’dan kaçan ve biri kadın olan 2 teröristin güvenlik güçleri tarafından yakalanarak gözaltına alındığı açıklandı. Gözaltına alınan biri kadın 2 teröristin tutuklandığı haberi gecikmedi. İşte tüm detaylar.

Tunceli’nin Nizamiye ilçesinden alınan habere göre PKK’dan kaçan biri kadın 2 terörist güvenlik güçleri tarafından yakalandı. 

Konuyla ilgili Valilikten de bir açıklama geldi. Valilik, PKK’dan kaçtığı öğrenilen biri kadın 2 terörist için arama çalışmalarının sürdürüldüğünü bildirdi. Arama çalışma kapsamlarında Tunceli İl Jandarma Komutanlığı 18 Mayıs tarihinde Tunceli Nizamiye ilçesinde PKK’dan kaçan biri kadın 2 teröristi sağ olarak yakaladıklarını açıkladı. Teröristlerin yakalandığı açıklama yapılarak duyurulurken sağ olarak ele geçirilen 2 teröristin Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile gözaltına alındığı bilgisi verildi. Yakalanan 2 terörist çıkarıldıkları Sulh Ceza Hakimliği tarafından ‘silahlı terör örgütüne üye olmak’ suçundan tutuklandı. Teröristlerin tutuklandığı da Valilikten gelen bir açıklama ile duyuruldu. 

 

tunceli 2 terörist yakalandı pkkdan kaçan 2 terörist yakalandı teröristler tutuklandı tunceli nizamiye