Tunceli'de İki Askerimiz Donarak Şehit Oldu

TAKİP ET

Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde Terör örgütü PKK'ya yönelik devam eden operasyonlar sırasında olumsuz hava koşullarından etkilenen iki askerin şehit olduğu açıklandı.

Tunceli Valiliği’nden yapılan açıklamada Tunceli İl Jandarma Komutanlığı tarafından Nazımiye ilçesi kırsalında terörist unsurlara yönelik düzenlenen operasyon kapsamında olumsuz hava koşullarından etkilenen birliklerinin hava şartlarının kısmen düzelmesine mütakip bölgeden helikopterle tahliye edildiği belirtildi.

2 ASKER ŞEHİT OLDU

Bölgedeki Jandarma personelinin Hipotermi tanısı ile Tunceli Devlet Hastanesi'ne sevk edildiği belirtilirken burada yapılan bütün müdahalelere rağmen bir şey anlar mı personelin şehit olduğu bir Jandarma personelinin ise hastanede müdahale edildiği öğrenildi. Evlilik kısa süre içerisinde ikinci bir açıklama yaparak Şehit sayısının 2’ye yükseldiğini belirtti ve "Hastaneye kaldırılan diğer jandarma personelimize uzun süre müdahaleye devam edilmiş olup maalesef kurtarılamayarak şehit olmuştur."  ifadelerini kullandı. Valilik açıklamasının devamında "Şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz. Milletimizin başı sağ olsun. İlimizde terörist unsurların bulunmasına ve etkisiz hale getirilmesine yönelik çalışmalar azim ve kararlılıkla sürdürülmektedir." denildi.

son dakika tunceli iki asker şehit oldu donarak şehit olan askerler son dakika haberi