Tunceli Nazımiye'de Çatışma: 1 Terörist Ölü Ele Geçirildi

TAKİP ET

Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde güvenlik Güçleri ve PKK'lı teröristler arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmanın ardından bir teröristin ölü olarak ele geçirildiği ve bölgede çatışmaların yoğun şekilde sürdüğü belirtildi.

Tunceli’nin Nazımiye ilçesinde güvenlik Güçleri ve PKK'lı teröristler arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmanın ardından bir teröristin ölü olarak ele geçirildiği ve bölgede çatışmaların yoğun şekilde sürdüğü belirtildi.

Tunceli'nin Nazımiye ilçesine bağlı doğantaş Köyü kırsalında Bugün öğlen saatlerinde Güvenlik güçleri ile bir grup PKK'lı terörist arasında çatışma çıktı. Çatışmanın Yakın mesafede olduğu öğrenilirken şu ana kadar bir PKK'lı teröristin ölü ele geçirildiği ve yoğun çatışmaların sürdüğü öğrenildi. 

TUNCELİ VALİLİĞİ AÇIKLAMA YAPTI
Konu hakkında Tunceli valiliği tarafından yapılan açıklamada, "İl Jandarma Komutanlığımızca Nazımiye kırsalında icra edilen operasyonda teröristlerle sıcak temas sağlanmış, 1 bölücü terör örgütü mensubu terörist silahıyla birlikte (1 adet kalaşnikof) ölü olarak ele geçirilmiştir. Bölgede İl Jandarma Komutanlığımızca operasyon devam etmekte olup, gelişmelerden kamuoyuna ayrıca bilgi verilecektir. İlimizde terörist unsurların bulunmasına ve etkisiz hale getirilmesine yönelik çalışmalar azim ve kararlılıkla sürdürülmektedir"  ifadeleri kullanıldı.

 

son dakika tunceli nazımiye çatışma son dakika haberi PKK