Tüm Türkiye'nin Konuştuğu Sahte Estetikçi Hakkında Flaş Karar! Tahliye Edildi

TAKİP ET

Geçtiğimiz aylarda Adana'da hemşire Merve Keleş'i estetikçiyim diye kandıran ve dudaklarına silikon yapan sahte estetikçi hakkında şok eden bir karar verildi.

Geçtiğimiz aylarda Adana’da hemşire Merve Keleş’i estetikçiyim diye kandıran ve dudaklarına silikon yapan sahte estetikçi hakkında şok eden bir karar verildi. 

Merve hemşire olayı Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşmüş ve herkes tarafından konuşulmuştu. Olay yaşandıktan sonra gözaltına alınan ve tutuklanan estetikçi hakkında 17 yıla varan hapis cezası istenmiş ve sahte estetikçi bu hapis cezasıyla yargılanmıştı. Fakat estetikçinin yargılandığı davadan tahliye edildiği bilgisi alındı.

SAHTE ESTETİKÇİ HAKKINDA 3 AYRI DAVA AÇILMIŞTI

Adana’da birçok kişiyi estetikçi olduğunu söyleyerek mağdur eden ve en son kurbanı Merve hemşire olan Soner Gülnaz hakkında flaş bir karar verildi. Sahte estetikçiye ilk olarak Adana üçüncü Asliye Ceza Mahkemesinde ‘Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanuna Muhalefet’ suçundan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı. Bu dava sonrasında çıktığı mahkemede pişman olduğunu söyleyen Soner Gülnaz mağdurların zararlarını karşılayacağını söylemişti. Bunun ardından tutukluluk hali devam kararı verilen Gülnaz hakkında ‘Dolandırıcılık ve Taksirle Adam Yaralama’ suçlarından da 12 yıla kadar hapis istemi ile dava açıldı. Bu üç davanın birleşmesi sonrasında Gğlnaz’ın hapis cezası istemi 17 yıla çıkmıştı. 

TAHLİYE EDİLDİ

Sahte estetikçi hakkında bugün görülen mahkemeye mağdur Merve Keleş ve sanık Soner Gülnaz katıldı. Mahkemede verilen kararla sahte estetikçi Soner Gülnaz tahliye edildi. Mağdur Merve Keleş, verilen kararın ardından duruşma çıkışında açıklama yaptı. Keleş, "Yaşadığım onca kötü şeyden sonra tek tesellim o kişini gerçekten hak ettiği yerden olmasıydı. Şimdi bunu elimden almışlar gibi hissediyorum. Üzüldüm ama yine de sonuna kadar hakkımı arayacağım. Şu an şaşkınlık içindeyim tahliyesini beklemiyordum" ifadelerinde bulundu.

 

adana sahte estetikçi soner gülnaz merve keleş merve hemşire flaş karar tahliye kararı mahkeme