Tuba Büyüküstün'ün işletmeci sevgili Umut Evirgen'e hapis şoku

TAKİP ET

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, Onur Saylak'tan boşandıktan sonra işletme sahibi Umut Evirgen ile aşk yaşamaya başladı. Umut Evirgen'in arkadaşı olan iş adamı Ali Akın, Emirgan'da bulunan iş yerinde Evirgen tarafından darp edildi.

Edinilen bilgilere göre Ali Akın işletmecisi olduğu Umut Evirgen’in ‘Gizli Kalsın’ adlı mekanında arkadaşı Umut Evirgen ile sohbet ediyordu. Sohbet esnasında Ali Akın’ın işletmeci Umut Evirgen’den kendisine içki ısmarlamasını istedi. İşletmeci Evirgen arkadaşının bu isteğini geri çevirmeyip Akın’a içki ısmarladı. İkili mekanda sohbet ederken birden sesler yükseldi ve Evirgen’in arkadaşına durduk yere küfretmeye başladığı duyuldu. Başta ne olduğunu anlamayan arkadaşı Evirgen’in şaka yaptığını düşündü. Küfürler karşısında arkadaşının sessiz kalmasına daha da öfkelenen Evirgen, hakaret boyutunda konuşmaya başladı.  Akın, arkadaşının bu tavrına anlam veremeyerek mekandan ayrıldı.

Kendi mekanında arkadaşını dövdü

Mekandan ayrılan Ali Akın kısa bir süre sonra arkadaşının yanına geri döndü. Umut Evirgen ile konuşmak isteyip, kendisine niçin küfrettiğini soracaktı. Evirgen arkadaşının konuşmasına müsaade etmeden darp etmeye başladı. Mekanda koruma olarak çalışan 5 kişi tarafından yere yatırılan Akın, arkadaşı Evirgen tarafından defalarca yerde yumruklandı.

Arkadaşı Ali Akın’ın burnunu kırdı

Arkadaşı Umut Evirgen tarafından darp edilen Ali Akın hastaneye kaldırıldı. Travma geçiren Akın’ın burnunun kırıldığı ve kafasının belirli yerlerinde hasar oluştuğu belirlendi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma yürütülürken, Umut Evirgen ve dayat attığı esnada kendisine yardımcı olan 5 koruması hakkında iddianame düzenlendi.

tuba büyüküstün umut evirgen