Tuba Büyüküstün'ü Kimse Tanıyamıyor

TAKİP ET

Iraklı yönetmen Hiner Saleem'in yönettiği Dar Elbise filminde yer alan Tuba Büyüküstün, aralarında Caner Cindoruk, Canan Ergüder, Hazar Ergüçlü gibi filmde rol arkadaşı olan isimlerin bulunduğu arkadaş grubu ile öğle yemeğinde buluştu.

Iraklı yönetmen Hiner Saleem’in yönettiği Dar Elbise filminde yer alan Tuba Büyüküstün, aralarında Caner Cindoruk, Canan Ergüder, Hazar Ergüçlü gibi filmde rol arkadaşı olan isimlerin bulunduğu arkadaş grubu ile öğle yemeğinde buluştu.   “Kara Para Aşk” dizisinin final yapmasının ardından kısa bir süre geçti ve Tuba Büyüküstün herkesin hayranlık duyduğu uzun sağlarını erkek gibi kısa kestirdi. Hayranları bu durumdan hiç memnun olmadıkları gibi yolda gördüklerinde de Büyükstün’ü tanıyamıyorlar. Arkadaşlarıyla buluştuğu yemekte Uzun süre ünlü oyuncuyu inceleyen hayranları 'Tuba Büyüküstün'ün çok değiştiği' yorumunda bulundu. Geçtiğimiz aylarda saçını kestiren Büyüküstün, “Bir proje için değil, tamamen kendi isteğimle saçlarıma bir değişiklik yaptım” demişti.  

Canan Ergüder Caner Cindoruk dar elbise hayranları tanıyamıyor Hazar Ergüçlü Hiner Saleem kimse tanıyamıyor tuba büyüküstün yeni film yeni imj