Tuba Büyüküstün'den Duygusal Mesaj

TAKİP ET

Kos Adası'na gitmek üzere bindikleri lastik botun batmasıyla can veren ve sahile vuran cansız bedenleri dünyayı sarsan Aylan ve Galip Kurdi kardeşler için Tuba Büyüküstün çok anlamlı dileklerde bulundu.

Kos Adası'na gitmek üzere bindikleri lastik botun batmasıyla can veren ve sahile vuran cansız bedenleri dünyayı sarsan Aylan ve Galip Kurdi kardeşler için Tuba Büyüküstün çok anlamlı dileklerde bulundu. Dün Yunanistan'ın Kos Adası'na gitmek üzere bindikleri lastik botun batmasıyla can veren ve sahile vuran cansız bedenleri dünyayı sarsan Aylan ve Galip Kurdi kardeşler tüm sosyal medyada ve haber bültenlerinde konuşulmakta. Kendisi de bir anne ve UNICEF ‘İyi Niyet Elçisi’ olan Tuba Büyüküstün oldukça duygu yüklü bir yazı yazdı. İşte Büyüküstün’ün Instagram paylaşımı "Bir gün bu dünyada çocuklar gülecekler, oyunlar oynayacak, okullarına gidecek, evlerine dönecek, sevgiyle kucaklanacaklar... Bir gün bu dünyada çocuklar endişe duymadan, korkmadan büyüyecekler. Yaşayacaklar... inanıyorum..."  

ölüm aylan kurdi duygusal mesaj galip kurdi göçmen Instagram kos adası lastik bot patladı sığınmacı tuba büyüküstün Yunanistan