TSK Yayınladı! Korkudan Yemek Hazırlıklarını Bile Yarıda Bırakıp Kaçmışlar

TAKİP ET

TSK, Kuzey Irak'ta Hakurk'ta bölgesinde düzenlenen operasyonun ardından video paylaştı. Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından paylaşılan videoda, Hakurk'ta sığınakların bulunduğu bölgedeki teröristlerin yemek hazırlıklarını bile yarıda bırakıp kaçtıkları görülüyor.

TSK, Kuzey Irak’ta Hakurk'ta bölgesinde düzenlenen operasyonun ardından video paylaştı. Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından paylaşılan videoda, Hakurk'ta sığınakların bulunduğu bölgedeki teröristlerin yemek hazırlıklarını bile yarıda bırakıp kaçtıkları görülüyor. 

Genelkurmay Başkanlığı resmi internet sitesinden paylaşılan bir videoda, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk'ta sığınakların bulunduğu bölgede operasyon düzenleneceğini anlayan teröristlerin, yaptıkları yemek hazırlıklarını bile yarıda bırakıp kaçtıkları görülüyor. 

TERÖR YUVALARI TEK TEK TEMİZLENİYOR
Genelkurmay Başkanlığı, yaptığı son dakika açıklamasında, Hakurk bölgesinde operasyon düzenleyen komandoların terör yuvalarını tek tek temizlemeye devam ettiğini belirtti. Operasyonda bugüne kadar 2’si sözde üst düzey yönetici olmak üzere, 90 teröristin etkisiz hale getirildiği ve 8 sığınağın daha imha edildiği belirtildi. 10 Mart tarihinde başlayan operasyonda imha edilen barınak ve sığınak sayısı da 67 oldu. 

ÇOK SAYIDA MÜHİMMAT VE EYP BULUNDU
Düzenlenen operasyonlarda çok sayıda el yapımı patlayıcı, muhtelif ağır ve hafif silahlar ile bunlara ait mühimmat ve yaşam malzemeleri bulundu.  

YEMEKLERİ YARIDA BIRAKIP ARKALARINA BAKMADAN KAÇTILAR
TSK tarafından paylaşılan videoda, bölgede operasyonun başladığını anlayan teröristlerin, korkudan yemek hazırlıklarını bile bırakarak arkalarına bakmadan kaçtıkları görülüyor. 

İŞTE O GÖRÜNTÜLER:

Son dakika TSK açıklama video son dakika haberi kuzey ırak operasyon